A heti horoszkóp szerint a 4-ei Vénusz belépése a Skorpióba ösztönző hatással lesz a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez az év legforgalmasabb időszaka számodra. A nyár közepén elindult projektek most csúcsosodnak ki, és nemcsak ennek okán, hanem az ünnepek közeledtével felhalmozódó kötelezettségek miatt is túlterhelt leszel. De ne aggódj, Kos, mert érkezik a támogató energia, ami megkönnyíti a dolgodat.

Bika

A hét elején fontos felismerést teszel: mindennek megvan a következménye. Ezt főleg akkor fogod érzékelni, mikor a teljes kimerülés szélére kerülsz. Nagyon drámainak fogod érezni a hetet, mert szabályosan úgy kell átverekedned magadat a nehézségeken. Viszont 9-én a segítségedre siet valaki, aki úgy érzi, hálával tartozik neked.

Ikrek

Kicsit unalmasnak tűnhet, de a következő hetekben a gyakorlati dolgokra kell koncentrálnod. De ha egy kis időt szakítasz a meditációra, az önvizsgálatra vagy a relaxációra, az segít tisztán látni, és erőt ad a nehézségekkel való megküzdéshez. 6-án viszont zseniális ötleted támad, amit érdemes lenne megvalósítanod.

Rák

A Vénusz 4-i mélyrepülése a Skorpióban arra ösztönöz, hogy megnyisd a szívedet. Csak akkor építhetsz szoros kapcsolatokat, ha őszinte vagy. Nehezedre eshet támogatást kérni, mert úgy érzed, a problémáid jelentéktelenek tűnnek mások gondjaihoz képest. Mégis légy alázatos, és kérj bátran segítséget!

Oroszlán

Most kezded csak igazán érezni Oroszlán, hogy túl sokat vállaltál. Mikor a Vénusz 4-én a Skorpióba és az otthoni szektorba költözik, el akarsz bújni a világ elől, és a legszívesebben hibernálnódnál. Ám te is tudod: ezt még nem teheted meg, mert ezer a dolgod, szóval nagyon összeszedettnek kell lenned.

Szűz

Ezen a héten a kreatív módba kapcsolsz, Szűz: recepteket tesztelsz, dekorációkat raksz fel, és megpróbálsz a semmiből előállni mindenféle ünnepi ajándékait. Annyira belejöhetsz a kézműveskedésbe, hogy lelkesen ki is posztolgatod a műveidet a közösségi médiába. Csak nem belépsz az influencerek világába?

Mérleg

4-én a Vénusz Skorpióba való belépése megemeli az energiaszintedet. Hirtelen úgy fogod érezni magadat, mint Lorelai Gilmore, aki ezerrel pörög, mindenkihez van egy-két jó szava, és a pasik is bomlanak utána. Most még akár a nagy álmod is megvalósulhat. Csak nem te is egy saját fogadóra vágysz?

Skorpió

A Vénusz 4-i belépése a jegyedbe lendületet ad az imázsodnak, a stílusodnak és önbecsülésednek. Ez a hét a tökéletes alkalom arra, hogy új frizurát vágass, és kiválaszd a téli időszak legmenőbb manikűrjét. Gyerünk Skorpió, mutasd meg az egyéniségedet, és figyeld meg: óriási sikered lesz.

Nyilas

Rendkívül mozgalmas hét ez számodra a melóhelyeden, de mivel a Vénusz 4-én belép a Skorpióba és az öntudatlan szektorba, elveszel az álmodozásban. A mi van akkor, ha Franciaországba költözöl, vagy vissza a szülővárosodba, esetleg vidéken kezdesz új életet. Nos, Nyilas, hogyan szeretnél több varázslatot csempészni az életedbe?

Bak

Ezen a héten társasági pillangó leszel, mivel több helyről is meghívást is kaphatsz. A Vénusz 4-én belép a baráti szektorodba, így lehetőséged adódik szorosabbra fűzni a kötelékeidet, és újakat kialakítani. Mindez 9-én csúcsosodik ki, amikor életed egyik legjobb estéjét töltheted el egy buliban vagy összejövetelen.

Vízöntő

A Vénusz 4-én a Skorpióba és a karrierszektorba költözik, ami bátorságot és erőd ad neked, így könnyebben átvészelheted a főnököddel való konfliktust. A heti bolygóenergiáknak köszönhetően bárkit sikerülhet meggyőznöd arról, amiről csak szeretnéd. Használd ki a melóhelyeden vagy az üzleti életben!

Halak

Izgalmas hét előtt állsz, Halak. Mindenféle bulira, partira vagy hivatalos, ami lehetőséget teremt szorosabb kapcsolatot kialakítani a kollégákkal és a barátokkal. Sőt, az egyik összejövetelen még egy olyan sráccal is megismerkedhetsz, akivel szívesen elmennél randizni, és akár még sor is kerülhet rá a napokban.