A heti horoszkóp szerint egy (hatalmas) lépést tesznek a zodiákus tagjai szebb jövő felé. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét segít egy új és tartós fitneszterv felállításában, az egészségesebb táplálkozás melletti elköteleződésben, vagy a melóhelyeden a határok kialakításában. Az elmúlt heteket a teendők listájának áttekintésével és a prioritások újragondolásával töltötted, most pedig belevágsz a megvalósításba.

Bika

Az elmúlt néhány hetet egy régi kreatív projektekbe merülve töltötted, a barátokkal nosztalgiáztál, és újra kapcsolatba léptél a belső tinédzsereddel. Akár egy első randira mész, akár otthon szórakoztatod magadat a kedvenc filmeddel, ezen a héten rájössz, mennyire jó is vagy.

Ikrek

Az elmúlt heteket azzal töltötted, hogy a múltadon rágódtál. Itt az ideje visszatérni a jelenbe: passzold el, amire nincs szükséged, szórd ki az exed ajándékait, ha nincs rájuk szükséged, és lépj a gyógyulás útjára. Te is érzed: időszerű új életet kezdeni, de ne aggódj, csak az első lépések lesznek nehezek.

Rák

Ezen a héten tisztába kellene tenned a pénzügyeidet. A kiadások napi (vagy legalább hetente egyszer) ellenőrzése nehéz feladatnak tűnhet, de segít rájönni, valójában hová megy a lóvéd. Máskülönben, hogy szeretnéd megvalósítani a nagy álmaidat, ha folyton eltűnik az összeg, amire szükséged lenne hozzá?

Oroszlán

Az elmúlt hetekben egy csomó mindennel kísérleteztél a frufrutól kezdve a vegetáriánus életmódig. Mostanra már megtaláltad az új irányvonalakat az életedben, és remekül érzed magadat a bőrödben. Nem is maradnak el a pozitív visszacsatolások, és rettentően irigyek lehetnek rád a környezetedben.

Szűz

A Merkúr retrográd az elmúlt hetekben minden rövid utazást, beszélgetést, kapcsolattartás megnehezített. Most viszont: szabad a pálya. Pontosabban: a tiéd. Ideje újraszervezni a kiruccanást a barátokkal, felfrissíteni a kapcsolataidat, és belevágni azokba a dolgokba, amik korábban akadályoztatva voltál.

Mérleg

Az elmúlt hetekben sokszor menekültél a valóság elől. Néha valóban szükség van a visszavonulásra, de máskor ez csak önszabotázs. A napokban elkerülhetetlenül szembesülnöd kell életed azon területeivel, amik változásért kiáltanak. Légy erős Mérleg, és tedd meg, amiről tudd, hogy meg kell tenned.

Skorpió

Érdekes volt ez a pár hét számodra, ami a barátságokat illeti, Skorpió. Újra kapcsolatba kerültél a régi barátokkal, és rájöttetek néhány keserű igazságra is. Ez a hét az újrakezdést kínálja a társasági életednek és álmaidnak is. Ki ne szeretné, hogy támogassák a sikerhez vezető úton?

Nyilas

A héten esélyt kapsz arra, hogy visszavedd a gyeplőt szakmai életedben. Az elmúlt hetekben talán több állást is megpályáztál, vagy megpróbáltál előléptetéshez jutni az aktuális melóhelyeden. Hol szeretnél lenni hat hónap múlva? Ha nem jöttek össze az eddigi erőfeszítéseid, tűzz ki új célokat!

Bak

Ez a hét új utazási vagy oktatási lehetőséget kínál. Talán esélyed nyílik arra, hogy külföldön dolgozhass vagy visszaülj az iskolapadba. Ne hagyd, hogy bárki is elbizonytalanítson, szóval vágj bele bátran, mert ez lehet életed egyik legnagyobb kalandja, de legalábbis közelebb vihet álmaid életéhez.

Vízöntő

Szánj egy kis időt az érzelmi életed megvizsgálására, és mérlegeld, mit csinálsz, hogyan szolgálnak bizonyos dolgok, kapcsolatok (vagy nem), és milyen változtatásokra van szükség. Olyan fontos felismeréseket tehetsz, amik segíthetnek egy új és jobb irányba terelni az életedet.

Halak

Jelet kértél az univerzumtól, kedves Halak? Akkor jól figyelj, mert a héten megkapod! Ez segíteni fog abban, hogy meghozz néhány fontos döntést, sőt: a tettek mezeire lépj. Lesz elég bátorságod változtatni, még akkor is, ha tudod, néhány embernek nem fognak tetszeni az elképzeléseid.