A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élőket egyre jobban foglalkoztatja a kapcsolatuk jövője. De mi a helyzet a szinglikkel? Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ideje beszélned arról Kos, ami régóta nyomja a szívedet. Ne várj a tökéletes időpontra, mert az nem létezik. Csak akkor változhatnak a dolgok, ha őszintén beszélsz róluk a szerelmeddel. A szingliknek sem érdemes most várniuk, inkább ragadják magukhoz a kezdeményezést, mert sokkal kifizetődőbb lesz!

Bika

Tudod, mire vágysz, és mit érdemelsz egy kapcsolatban. Mi lenne, ha ezt a pasid tudtára is adnád? Bízz jobban a szerelmetekben, és abban, hogy megkaphatod tőle azt, amit szeretnél. A szingliknek érdemes lenne átgondolniuk azt, nem-e tették túl magasra a mércét, hátha emiatt találnak nehezen párt.

Ikrek

Ha gondjaitok voltak az utóbbi időben az imádottaddal, itt a lehetőség orvosolni őket, mert tökéletes hozzá ez a hét, ahogy ahhoz is, hogy megbeszéljétek a jövővel kapcsolatos terveiteket is. A szingliket hatalmas meglepetés érheti, mert nem is gondolták volna, mennyire bejönnek az egyik kollégájuknak.

Rák

A szerelem elkerülhetetlenül berobban az életedbe. Ne menekülj előle, Rák! Épp erre az új kapcsolatra van szükséged ahhoz, hogy  túljuss az exeden. A párban élők meglepő dolgokat tudhatnak meg a szerelmükről, de szerencsére ezek most olyanok, amik elmélyítik a kapcsolatukat.

Oroszlán

Még mindig gyötör egy szívfájdalom emléke. Kitartás, Oroszlán, mert ez hamarosan megváltozhat, mert megérkezhet valaki az életedbe, aki meggyógyítja a szívedet. Párban élőként ideje lenne megosztani az őszinte érzéseidet Mr. Biggel, aki kész mindenben támogatni, amiben csak szeretnéd.

Szűz

A napokban végre úgy fogod érezni, megérte keményen dolgozni a kapcsolatodon, Szűz. A pasid megkéri a kezedet, de legalábbis megadja azt, amire régóta vágysz, és hihetetlenül boldoggá tesz téged. A szinglik életében is új fejezet veszi kezdetét, legalábbis ha hajlandók elfogadni a randi meghívást.

Mérleg

A Merkúr a Bakban kiemeli az otthon, és az intimitás szektorát, ami azt jelenti: fontos döntések születhetnek összeköltözéssel vagy egy közös otthon vásárlásával kapcsolatban. Ne feledd, bármilyen izgatott is vagy, szánj rá időt, hogy alaposan átgondol a döntéseidet. Az egyedülállók jelentős fejlődésen mennek keresztül, és gyógyulásnak indulnak a lelki sebeik.

Skorpió

Egyre jobban megérted, mit akarsz az élettől és a párkapcsolatodtől. Most már csak az a kérdés, mit kell tenned azért, hogy megkapd mindazt, amire mindig is vágytál. Szerencsére a héten olyan erőteljes energiák érkeznek, amik pozitív változásokat hoznak, sőt, a szingliknek egy új nagy szerelmet is.

Nyilas

Ahhoz, hogy képes legyél változtatni a kapcsolatodon, meg kell értened, hogyan jutottál el a jelen helyzetedig, és milyen döntéseket hoztál. Ez segíthet tisztán látni, és rájöhetsz, mit kell tenned a vágyaid megvalósításáért. Az egyedülállókra ráírhat egy régi ismerősük, aki váratlanul megtetszehet nekik.

Bak

Egy kapcsolat nemcsak a szórakozás meg a szenvedély forrása lehet, hanem a békéé is, és ezt fogod megtapasztalni a héten. Amikor feszülten mész haza vagy találkozol a szerelmeddel, sikerül megnyugtatnia téged, ahogy neked is sikerül pozitív hatást gyakorolnod rá. Éppen ezért, ha korábban bármilyen gondotok is volt, most érdemes beszélnetek róla.

Vízöntő

Csak próbálj meg boldog lenni, Vízöntő. Mindig lesznek munkahelyi gondok meg undok családtagok. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi belerondítson a kapcsolatotokba. Ügyelj arra, hogy ne a pasidon vezesd le a feszültségedet. A szinglik viszont megismerkedhetnek egy olyan sráccal, aki tényleg komoly kapcsolatra vágyik.

Halak

A héten lehetőséged adódik megteremteni azokat a feltételeket a kapcsolatodban, amikre vágysz. Célszerű odafigyelni arra is, mikről szeretne beszélni veled a pasid, mert könnyen előfordulhat, hogy burkoltan próbálja meg közölni a vágyát. Egy alapos lelkizés segítene közelebb kerülnötök egymáshoz.