A heti szerelmi horoszkóp szerint jelentős átalakuláson mennek keresztül a párban élők, míg a szinglikre nagy kihívások várnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten megtanulod érvényesíteni az érzéseidet és a vágyaidat, ami ismeretlen terület számodra. Közben készen állsz komolyan elköteleződni az aktuális kapcsolatod mellett. Ez segíteni fog abban, hogy együttes erővel megreformáljátok a kapcsolatotokat. A szinglik most párkeresés helyett inkább az önérvényesítésben merülnek el.

Bika

A stabilitás nem abban rejlik, hogy a dolgok változatlanok maradnak, hanem abban, hogy megteremted azt, ami a legegészségesebb számodra, és összhangban van a lelkeddel. Ezért ne félj beszélni arról, ami bánt, amivel elégedetlen vagy. Csak úgy lehet jobb a kapcsolatod, ha hangot adsz az érzéseidnek.

Ikrek

Úgy érzed Ikrek, bármennyire is igyekszel, nem javul a kapcsolatod, és egyre kevésbé vágysz arra, hogy kényelemből a pasiddal maradj. Ha valami nem történik a héten, akkor nagy eséllyel  tovább fogsz lépni. A szinglik megismerkednek valakivel, aki nagyon mély benyomást tesz rájuk, és megérinti a lelküket. Engedjék, hogy az illető kinyissa a szívüket!

Rák

Vannak álmaid, törekvéseid és szükségleteid, amiket a szerelmednek tiszteletben kell tartania ahhoz, hogy kapcsolatod olyan egészséges legyen, mint amire vágytál. Állj ki magad mellett, és ha a pasid látja, mindez milyen fontos neked, akkor meg fog változni érted. Szingliként pedig ha hoztál egy bizonyos döntést, akkor tarts ki mellette!

Oroszlán

Drámai átalakulások időszakát éled át a Mr. Biggel való kapcsolatodban. Bár nehézségek és könnyek árán, de végre úgy néz ki, hogy sikerül olyan kapcsolatot kialakítanotok, amilyenre mindig is vágytál, és ezt alig akarod elhinni. De nemcsak a párban élők kezdenek hinni az álmok megvalósulásban, hanem a szinglik is.

Szűz

Itt az ideje, hogy kockáztass a szerelmi életedben. Ha szeretnél egyről a kettőre jutni az embereddel, akkor le kell rá dobnod a bombát, és felfedni előtte a vágyaidat. Hidd el, érhetnek meglepetések! Az egyedülállóknak is érdemes bátornak lenniük, és bepróbálkozniuk a kiszemeltjüknél vagy egyáltalán belevetni magukat az ismerkedésbe.

Mérleg

Ez számodra az átalakulás ideje Mérleg, és tisztán látod mi fér bele a kapcsolatba, és mi nem. Végre elmondhatod: tanultál a múltból. Ennek fényében, ha nem érzed magadat jól a pasid mellett, nagy az esélye a szakításnak. Szingliként is most még alaposabban megszűröd kinek adsz esélyt, és kinek nem.

Skorpió

Talán megint belezúgtál egy olyan pasiba, aki bizonyos tekintetben elérhetetlen, és most lesz eleged ebből az örökös körforgásból. Ez a hét arra késztet, hogy egészséges határokat húzz, ami miatt szakításra adhatod a fejed, vagy eleve elkerülsz egy fájdalmasnak ígérkező kapcsolatot.

Nyilas

Szingliként rájöhetsz arra: szerelem nélkül is tökéletesen boldog és teljes vagy, ez pedig segít megszabadulni egy óriási tehertől. A párban élők is hasonló felfedezést tehetnek, ami azt eredményezheti, hogy véget vethetnek a nem működő, nem túl kielégítő kapcsolatuknak.

Bak

A változás már egy ideje kopogtat kapcsolatod ajtaján, de végre képes vagy rá válaszolni. Eleinte félelmet ébreszthet benned, de végül képes leszel rá úgy tekinteni, mint lehetőségre, és ez segít új szintre emelni a kapcsolatotokat, vagy pedig te magad fejlődsz egy hatalmasat, ha a szakítás mellett döntesz.

Vízöntő

Még mindig nem gyógyultak be a korábbi sebek, amiket a szerelmed okozott, emiatt nagyon félsz egy lehetséges csalódástól, így viszont nem tudtok fejlődni a pasiddal. Vagy teljes szívvel legyél benne a kapcsolatban, vagy engedd el, ha nem tudsz már bízni benne. Az összetört szívű szingliknek is nyitottabbnak kellene lenniük.

Halak

A munkahelyi stressz miatt ezen a héten nézeteltérésed lehet pasiddal. Fontos, hogy nyugodtan közöld az érzéseidet, és kerüld a konfrontációt. Most te húzhatod a rövidebbet, ha mindenáron ragaszkodsz a veszekedéshez. Mit szólnál ahhoz, ha inkább szexszel vezetnétek le a feszültséget?