A hétvégi horoszkóp szerint valósággal úszni fognak a romantikában a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ideje magadra kapni az egyik szexi ruhádat, mert a hétvégén minden esély megvan arra, hogy bepasizz! Párban élőként késztetést érzel kifejezni az őszinte érzéseidet. Nagyon jól teszed, mert segíthet megerősíteni a jelenlegi köteléket!

Bika

Ha vannak olyan titkaid, amiket eltitkolsz a pasid elől, akkor a szokásosnál kicsit nagyobb bűntudatot érezhetsz. Egyik percben úgy érezheted, hogy mindent el kell mondanod, a következőben pedig a sírba vinnéd a titkot. Jobb, ha nem a hétvégén hozol döntést ezzel kapcsolatban.

Ikrek

A gátlások feloldása napirenden van, Ikrek. Ha van valaki, akit eddig távol tartottál magadtól, itt az idő, hogy esélyt adj neki! Kellemesen csalódhatsz benne! Ez igaz lehet a párban élőknél is, akik a pasijuk új oldalát ismerhetik meg.

Rák

Egész hétvégén romantikus légkör vesz körbe, csodálatosan fogjátok érezni magatokat. Csak légy óvatos, mert olyasmit tehetsz vagy mondhatsz, amit később megbánhatsz! Szóval ne hasonlítgasd a pasidat az exedhez, és ne kérd meg a kezét!

Oroszlán

Le akarsz nyűgözni valakit? Sikerrel fogsz járni! A szinglik lazán meghódíthatják a kiszemeltjüket, ahogy a párban élőknek is sikerül elérniük, hogy a szerelmük újra beléjük szeressen. Sokat erősödik a napokban a köztetek lévő kötelék.

Szűz

Kalandokban és romantikából nem lesz hiány a napokban, Szűz! Úgy tűnik, a pasiddal kedvetek támad új élményeket szerezni vagy éppen elruccantok valahová wellnessezni. A szinglikre is várnak romantikus vígjátékba illő pillanatok, csak merjenek sodródni az árral!

Mérleg

Ha van valami, amit el kell mondanod, akkor lehet, hogy nem ez a hétvége a megfelelő alkalom. Bármit is akarj bevallani a (leendő) pasidnak, várnod kellene vele, mert könnyen félremehet a kommunikáció és kellemetlen helyzetben találnád magad.

Skorpió

Egy kicsit összezavarodsz a hétvégén, kedves Skorpió. Egyik nap olyan dolgokat mondasz Rómeódnak, amikben szentül hiszel, de másnap megkérdőjelezed magadat, hogy mondhattál akkora ökörségeket. Légy óvatos, mert a pillanat heve furcsa dolgokra vehet rá!

Nyilas

A párban élők a közös jövőjüket mérlegelik. Saját maguk is megvannak lepődve azon, mennyire komolyan gondolkodnak, és elképzeléseiket meg is vitatják a szerelmükkel. A szinglik fura helyzetbe kerülnek: a barátnőjükkel együtt ugyanaz a pasi tetszik nekik. Nem biztos, hogy jó ötlet versenyeznetek!

Bak

Ideje félretenni a lovagoddal kapcsolatos aggodalmakat. Féltékenykedés és kishitűség helyett inkább lepd meg egy romantikus vacsorával, és ne kínozd a saját magad kreált félelmekkel. A szinglik is  hagyjanak fel a túlagyalással, és ne lássanak rémeket azzal kapcsolatban, akivel ismerkednek!

Vízöntő

Nem alakulnak fényesen mostanában a dolgok köztetek, és már nem vagytok biztosan az érzelmeitekben, vagy legalábbis egyikőtök. Így a hétvégén felmerül az, hogy szünetet tartotok, és átgondoljátok, mit is szeretnétek igazából.

Halak

Bor, gyertyafény és vacsora. Ez vár rád a hétvégén. Mindkét napot teljes romantikában úszva töltöd Mr. Biggel. Ez nemcsak a párban élőkre igaz, hanem a szinglikre is, akikre egy igazán kellemes és emlékezetes randevú vár. Az illető esélyes a Nagy Ő címére!