A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik sikeresen meghódítják a kiszemeltjeiket, a párban élők kapcsolata pedig sokat fejlődik. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Időnként szükséged van egy kis löketre ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból, ugye Kos? A hétvége éppen ezt adja! Találkozhatsz valakivel, akinek nem tudsz ellenállni, és láthatóan mindenáron meg akar hódítani téged. Minél jobban menekülsz előle, annál jobban akar téged.

Bika

A napokban sorra jönnek a jobbnál jobb ötletek, amelyekkel felrázhatod a kapcsolatodat vagy felkelteheted a neked tetsző pasi figyelmét. Különösen merésznek érzed magad, habár nem vagy biztos a terved sikerében. De az illető pontosan el fogja mondani mit akar, és ez lesokkolhat téged. A párban élők rég nem beszélgettek annyira jót, mint a hétvégén fognak.

Ikrek

A szingli Ikrek végre felszívják magukat, és úgy döntenek: meghódítják a kiszemeltjüket. A beszélgetés a vártnál sokkal jobban sikerül, rá fognak jönni: sok közös van bennük. A párban élőknek is izgalmas dumcsizásban lesz részük, fontos felfedezéseket tehetnek, és megtalálják a módját, hogyan fejlesszék a kapcsolatukat.

Rák

Ritka lehetőség van a levegőben: a szinglik összejöhetnek azzal, aki régóta belopta magát a szívükbe. A párban élők pedig csodálatos hétvégére számíthatnak, és új élményekben lehet részük. Legyen szó vidéki kirándulásról egy teljesen más környezetbe, vagy esetleg egy új közös hobbiról, sikeresen közelebb kerülnek egymáshoz.

Oroszlán

Valami ritka, de örömteli dolog történik a párban élő Oroszlánokra, amely mosolyt csal az arcukra. Meglehet, hogy a szerelmük kész feltenni azt a bizonyos kérdést, - még ha talán viccelődve is -, ami elsőre talán sokkos állapotot idézhet elő, de azért boldogan igent mondanak.

Szűz

A szinglik lehetőséget kapnak arra, hogy bevallják érzéseiket a kiszemeltjüknek. Ám van egy kis bökkenő: nem tudják, mit éreznek pontosan. A párban élők is szeretnének valami fontosat közölni a pasijukkal, csak éppen félnek a reakciójától. Csak egy módja van annak kiderítésére, mit fog szólni: ha beszélnek.

Mérleg

Megéri kimozdulnod a hétvégén, akármennyire sincs kedved! Ha pedig buliba hívnak, oda egyenesen kötelező elmenned. Nem gondolnád, de most minden esély megvan arra, hogy épp ott sikerül felcsípned egy szexi idegent. A párban élőkre is ráférne a kimozdulás otthonról, mivel az utóbbi időben kissé leeresztett a kapcsolatuk.

Skorpió

Azt hiheted, ebből a randipasiból sem lesz semmi, és feleslegesen áldoztál rá időt, de kiderülhet, hogy mégsem! A vártnál sokkal jobban sül el a randid. A párban élők is kellemesen csalódnak a pasijukban, akinek sikerül egy egészen romantikus meglepetéssel előállnia.

Nyilas

A hétvégén a sors úgy hozza, hogy több időt tölthetsz azzal, aki régóta tetszik neked. Mi lenne, ha néma csodálás helyett inkább megpróbálnád felszedni? De ha párban élőként forgatod ezt a fejedben, akkor kétszer is gondold meg, mit teszel, és ne cseréld fel a dolgok sorrendjét. A pasid is tisztességesen bánt veled, ne bánts meg egy esetleges félrelépéssel.

Bak

Egész hétvégén körbevesz a szenvedély légköre. Mivel most elég bátornak érzed magad, kész vagy újra elcsábítani a szerelmedet, ami a vártnál is jobban sikerül majd! Amennyiben szingli vagy kedves Bak, akkor is lesz bőven lehetőséged a flörtölésre, a csábításra, és talán már a napokban megleled az új pasidat.

Vízöntő

Mr. Biged is igényli, hogy kiszakadjatok a szürke hétköznapokból. Utazzatok el valahova, mert ez lehet a kulcsa a romantika és a szenvedély felébresztésének, amely igencsak rátok férne. Ez a mostani hétvége nagyszerű lehetőség a kapcsolat javítására minden szempontból.

Halak

Nem élvezed azt az érzést, amikor valami olyanra kényszerítenek, amiben nem vagy biztos. Pedig ez történik a hétvégén, és minden esélye megvan egy csodálatos, romantikus találkozásnak. A pasi kész azonnal beleugrani a kapcsolatba, egyedül te habozol! Egyesek talán azért, mert épp nem szinglik…