A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik legyenek óvatosak, a párban élők feltuningolják a kapcsolatukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kicsit rugalmasabbnak kellene lenned a pasiddal, és több kompromisszumot kötni vele. Csak mert nem teszi szóvá, attól még hajlamos vagy megfeledkezni a vágyairól. A szinglik a magabiztosságuknak és határtalan vonzerejüknek köszönhetően, könnyedén meghódíthatják a kiszemeltjüket.

Bika

Gyakorold Bika, hogy őszintén és nyíltan fejezed ki az érzelmeidet. Mutasd meg az emberednek, mit jelent neked, és ettől csak jobban elmélyül a kapcsolatotok. Viszont a pasibarátoddal szemben légy óvatos, mert most hajlamos lehet félreérteni a kedvességedet, és közeledésnek veheti.

Ikrek

Tökéletes a hétvége a romantikus fürdőzésekhez, meg a borozgatós-lelkizős estékhez, mikor mindketten őszintén mertek beszélni az érzéseitekről, és a jövővel kapcsolatos elképzeléseitekről. A szinglik a barátnőik társaságában könnyedén ismerkedhetnek a vízparton és a bulikban.

Rák

Használd ezt a hétvégét arra, hogy beavasd a szerelmedet az érzelmi életedbe. Sokat javulhatna így a kapcsolatotok, ha mindkettőtök számára átláthatóbb lenne. Az egyedülálló Rákok legyenek óvatosak, mert sajnálatból meghallgathatják az exük panaszáradatát, de utána váratlan fordulatot vehetnek az események.

Oroszlán

Mutasd ki a pasid iránti elismerésedet és csodálatodat, és légy fogékony a szükségleteire, vágyaira. Nem marad el a hálája, és olyan gesztusokat tehet feléd a napokban, amikre eddig nem volt hajlandó. A romantikus kirándulás és wellnessezések a szokottnál is jobban sikerülhetnek. A szinglik egója viszont sérülhet, mikor visszautasítják őket.

Szűz

Próbálj spontánabb lenni, és ne mindig a tökéletességre törekedj a kapcsolatodban. Kísérletezzetek a szerelmeddel, és dobj fel neki váratlan programötleteket. Ezek a kis izgalmak most visszahozhatják a tüzet és a szenvedélyt a kapcsolatotokba. A szinglik legyenek óvatosak, mert egy közeli barátjukkal felforrósodhat a hangulat közöttük.

Mérleg

Törekedj az egyensúlyra és a harmóniára a kapcsolatodban. Kerüld el a konfliktusokat úgy, hogy figyelmes hallgatóság leszel a pasiddal szemben, akinek most amúgy is nagy szüksége lehet az extra szeretetre és támogatásra. Az egyedülállók a megérzéseikre hallgatva leleplezhetik azt, akivel ismerkednek, és azon mesterkedett, hogy csúnyán átverje őket.

Skorpió

Bízz meg Mr. Bigben, és mutasd ki neki az érzelmeidet. Most lehetőségetek van olyan köteléket kialakítani, ami tele van intimitással és szenvedéllyel. Amennyiben épp nyaraltok, váratlan fordulatot vehet a kapcsolatotok, és akár az összeköltözés, a házasság is felmerülhet köztetek.

Nyilas

Egy csomó új dolgot próbáltok ki a hétvégén Mr. Biggel, és tele lesztek élményekkel. Jöhet a külföldi kiruccanás, a bungee jumping, most egészen vad dolgokra vállalkoztok, és mindez közelebb visz titeket egymáshoz. Viszont, ha ismerkedsz, hallgass a megérzéseire, mert lehet, hogy a pasinak hátsó szándékai vannak.

Bak

Mutasd meg a pasidnak, mennyire bízol benne. Légy nyitott az ötleteire, engedd, hogy megszervezze a hétvégi programot, és add át neki az irányítást. Még saját magad is meglepődhetsz azon, mennyire tudod élvezni, ha nem neked kell mindig mindenről gondoskodnod.

Vízöntő

Romantikázás, bulizás, barátokkal lógás. Élménydús napok elé nézel a pasiddal, már csak azért is, mert váratlanul felbukkan a régi nagy szerelmed, akibe régen totálisan bele voltál zúgva, és eléggé felkavarhatja az érzéseidet. Viszont, ha szingli vagy éppen, ez lehet a nagy második esélyetek.

Halak

Mr. Bignek most nagy szüksége van a támogatásodra, kedves Halak. Megéri alkalmazkodóbbnak és együttérzőbbnek lenned vele. Ez annyira megérintheti, hogy olyan dolgokat mondhat neked, amikre a lelked mélyén mindig is vágytál. A szinglik vigyázzanak, mert most olyanokba futhatnak bele, akik kihasználhatják a jó szívüket.