A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők kiteregetik a lapjaikat, miközben a szinglik önmagukon dolgoznak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A kapcsolatok akkor változhatnak meg, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. A hétvégén próbálj a megbocsátásra összpontosítani, ha szerelemről van szó. Akár egy exed, egy randipasid vagy az aktuális szerelmed bántott meg Kos, most nem bánod meg, ha a megbocsátást választod.

Bika

Néha úgy érzed, eltűnt a szerelem köztetek. Ám a napokban lehetőségetek lesz arra Mr. Biggel, hogy újra felszítsátok a tüzet. A hétvége jó alkalom egy spontán tevékenység kipróbálására, ami segít nektek újra felfedezni egymást, és helyreállítani a közelség érzését. A szingliknek most elsősorban önmagukkal kellene szorosabbra fűzniük a kapcsolatukat.

Ikrek

Légy nagylelkű a szerelmeddel, Ikrek. Egy kis kedvesség és szeretet sokat segít. Nem is gondolnád, mennyire hálás lesz érte, és milyen jót teszel ezzel a kapcsolatotokkal. Az egyedülállók viszont gyakorolják az önszeretetet, hogy helyrebillenjen a lelkiviláguk és az önbecsülésük, mire találkoznak az igazival.

Rák

A kapcsolatoknak is jövőképre van szükségük a fejlődéshez, szóval tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy beszéljetek az embereddel a terveitekről. Nem kis meglepetések érhetnek, Rák! Ha még keresed az igazit, készíts vision boardot, és képzeld el a közös jövőtöket a leendő szerelmeddel, ezzel is elősegítve a bevonzását!

Oroszlán

A szerelmet nehéz megtalálni, de a hétvégén megtapasztalhatsz egyfajta fergeteges csodát, kedves Oroszlán. Egy közelmúltbeli szakítás új sorsú ösvényre vezethet, ahol találkozol álmaid szerelmével. A veszteség azt jelenti, hogy megtalálod azt, akivel mindig is együtt kellett volna lenned.

Szűz

Azt hiszed, egy bizonyos személy tökéletes számodra, de egy hirtelen változás arra késztet, hogy rájöjj: az elutasítása álruhás áldás. A potenciális pasi elvesztése szörnyű lehet, de az ég vigyáz rád, Szűz, és megóv téged egy sokkal nagyobb fájdalomtól. A párban élők meglepő titkokat tudnak meg egymásról a hétvégén.

Mérleg

Egyre nő az önbizalmad, és ezzel együtt megérted a múltban történt eseményeket, ami lehetőséget ad arra, hogy elkerüld a jövőben azokat a helyzeteket, amik összetörhetik a szívedet. A párban élők is sokat tanulhatnak, és ennek köszönhetően sokkal jobbá tehetik a kapcsolatukat. Már a hétvégén sor kerülhet egy gyógyító beszélgetésre.

Skorpió

Ha a pasid elkezd feltételeket szabni neked, vagy megpróbál rákényszeríteni arra, hogy az legyél, aki nem vagy, akkor ideje lehet hátat fordítani neki. Vagy szerinted megéri feláldozni magadat az ő boldogságáért? Amennyiben épp a Nagy Ő-t keresed, érdemes lenne esélyt adnod valaki olyannak, akit egyébként lepattintanál.

Nyilas

Izgalmas kalandokban lesz részed a hétvégén, ami jót fog tenni az önbizalmadnak, sőt, ha egyéjszakás kalandba keveredhetsz, kimondottan üdítően hat majd rád. A párban élők egy kellemes kirándulás vagy wellnessezés közben váratlanul új alapokra helyezik a kapcsolatukat. Jöhet az esküvő, Nyilas?

Bak

Úgy érzed Bak, a kapcsolat nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ez a hétvége nehézségeket és félreértéseket hozhat. Légy türelemmel és tarts ki, mert a dolgok idővel jobbak lesznek, és meg fogjátok oldani a gondjaitokat. A szinglik pedig ne hagyják, hogy egy csalódás elvegye a kedvüket az ismerkedéstől.

Vízöntő

A napokban sokat agyalsz azon, miért történtek a dolgok úgy, ahogy, és fontos felfedezéseket tehetsz. Ez egyedülállóként is kifizetődőnek bizonyul és párban élőként is. Az utóbbi esetben sor kerülhet egy korábbi félreértés vagy veszekedés tisztázására, és ez előmozdíthatja a kapcsolatotokat.

Halak

Higgy a szerelemben, Halak! Nem véletlenül kérik ezt a csillagok, mivel a hétvégén egy esemény hatására meginoghat a szerelembe, vagy a pasidba vetett hited. Légy erős, és tarts ki! Akkor a jutalmad sem fog elmaradni, és olyan szerelemben lesz részed, amilyenben talán még sosem!