A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata megváltozhat a következő napokban, a szinglik pedig értékes tanácsot kapnak a csillagoktól. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Néha csak térre van szükség a dolgok átgondolásához. Ezért is jó, hogy itt a hétvége, így bőven lesz lehetőséged átgondolni, mit is vársz a kapcsolatodtól, és biztos akarod-e folytatni. Akár szingli, akár párban élő vagy, dolgozz a gyógyulásodon, és tégy lépéseket azért, hogy megkapd azt a szerelmet, amire vágysz.

Bika

Tökéletes ahhoz a hétvége, hogy új dolgokat próbáljatok ki a szerelmeddel, legyen az egy étterem, egy hobbi vagy bármi más. Igazán felélénkül a kapcsolatotok, és ez segít új rutinokat kialakítani, valamint olyan témákról beszélni, amiről talán eddig nem mertetek. Most a szinglik is nyitottabban állhatnak az ismerkedéshez.

Ikrek

A szerelem keresése szinte teljes munkaidős munkának tűnhet. Sok időt töltesz mostanában cseteléssel, ismerkedéssel. Érthető, hogy szeretnéd megtalálni álmaid pasiját, de mellette ne felejts el időt szánni a barátaidra és önmagadra is! Ez a párban élőkre is igaz lehet, hogy ne hanyagolják el a barátokat és szánjanak időt a kedvteléseikre is.

Rák

A barátság az igaz szerelem kapuja lehet. Még akkor is, ha jelenleg bensőséges kapcsolatban élsz. Éppen ezért okoz fejtörést a hétvége, mert szembe kell nézned azzal, hogy többet érzel egy barátod iránt. Szingliként ez kevésbé lehet olyan lelkileg megterhelő, mint párban élőként. Gondold át, hogy mit, pontosabban kit szeretnél!

Oroszlán

Még a feltétel nélküli szeretetnek is megvannak a maga korlátai. Minden embernek megvan a sötétebb oldala, és ezen a hétvégén elég sokat felfedezhetsz Mr. Bigben. Tekinthetsz ezekre természetes dolgokként, de ha frusztrálnak, akkor inkább minél előbb beszélj róluk!

Szűz

A hétvégén felmerül benned a kérdés, mit csinálsz a kapcsolatodban, és miért. Érdemes lehet újra átgondolni azt is, milyen elvárásaid vannak jelenlegi szerelmeddel kapcsolatban. Mire van szükséged, és mit akar egyáltalán a pasid? Hogyan találhatjátok meg a középutat? Ha pedig egyedülálló vagy, ne menj olyannal randizni, akiben nem látsz potenciált.

Mérleg

Az egyszerű szerelem lehet az egyik legjobb szerelem, Mérleg. Most kezded el belátni, hogy az imádottad úgy jó, ahogy van. Meglehet, csendes, visszafogott, nem egy bonyolult személy, de valójában tökéletesen kiegészít téged. A szinglik pedig találkozhatnak egy különleges személlyel, akiben megvan minden, amire vágynak.

Skorpió

A szeretetet többféleképpen is ki lehet mutatni. A szavaktól az érintésig, a főzéstől a közös programokig. A hétvégén rengeteg lehetőségetek lesz arra, hogy tudassátok egymással, mennyire szeretitek a másikat. Ennek hatására a következő napokban sokat erősödhet a kötelék köztetek.

Nyilas

Egyszerűségre vágysz a szerelemben, és ami bonyolult, vagy túl nehéz kezelni, az most taszít téged. Szingliként ezért szórhatsz ki egy csomó pasit, akivel ismerkedsz, párban élőként viszont jobb lenne mielőbb rendezni a problémáitokat vagy tisztázni néhány kérdést, mielőtt az derül ki, hogy időrabló kapcsolatban vagy.

Bak

Ne randevúzz olyannal, akivel kapcsolatban olyan érzésed van: ha nincs ló, jó a szamár is. Ebben az esetben sokkal kifizetődőbb, ha vársz egy kicsit. Párban élőként pedig két kirándulás vagy romantikus összebújás között nehéz témákról beszélgethettek Mr. Biggel, ami segít tartósabbá varázsolni a kapcsolatotokat.

Vízöntő

Mint derült égből villámcsapás, váratlanul belezúghatsz egy srácba. Nem lehet nem észrevenni azt a szikrát, ami köztetek van. Ez most nemcsak a szinglikkel, hanem a párban élőkkel is megtörténhet, akik legyenek nagyon óvatosak, és ne tegyenek meggondolatlan lépést. Inkább gondolkozzanak el a jelenlegi kapcsolatuk sorsán.

Halak

Annyi mindent megtudhatsz magadról egy kapcsolatban, és néha még többet is, mint gondolnád. Az emberek a lélek tükrei. A következő napokban meglepő felismerésekben lesz részed az imádottad vagy éppen a randipasid által, aki így hozzájárulhat a fejlődésedhez, a gyógyulásodhoz.