Sok szingli egy közeli barátjával jöhet össze, a párban élők pedig forrón imádják majd egymást! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A szinglikre forró flörtök és randik várnak. Az egyik sráccal nagyon vonzódhatnak egymáshoz, így akár még az ágyig is eljuthatnak. A párban élők egész hétvégén romantikáznak, és még meglepetések is érhetik őket az ágyban!

BIKA

Egy ártatlannak induló beszélgetős este után egy közeli barátoddal vagy akár az exeddel az ágyban találhatjátok magatokat. Nagy a kísértés, hogy a párban élő Bikák is ezt tegyék.

IKREK

A szingliket meg akarja hódítani egy idősebb férfi, aki addig-addig teper, amíg célba nem ér. Még ha csak szex is lesz köztetek, ez lehet életed egyik legfenomenálisabb éjszakája. A párban élők felbátorodnak, és olyannal lepik meg a szerelmüket, amire korábban nem voltak hajlandók.

RÁK

Párás hétvége vár rád, Rák, mivel a kád hűsítő vízében vagy a medencében fogtok erotikázni. Sokat bohóckodtok az előjátéknál, és szex közben, ami még kielégítőbbé teszi az együttléteket. A szinglik felbátorodnak, és meglepik magukat egy új vibrátorral vagy egy masszázsélménnyel a kádban.

OROSZLÁN

Ámulatba ejt a pasid, Oroszlán. Olyan dolgokat csinál, amiktől lemész hídba, és meglepő gyönyöröket okoz. A szinglik is hirtelen szintet léphetnek, és összejöhetnek valakivel, aki már az első pillanattól kezdve megfogta őket.

SZŰZ

Egy vendégszoba egy barátnál, a garázs a családnál, az erdő, ahol kirándultok. A legváratlanabb helyeken támadhat kedvetek szeretkezni, csak vigyázzatok: le ne bukjatok! A szinglik túl sokat agyalnak az exükön, és nem veszik észre azt, aki a jelenben epekedik értük.

MÉRLEG

Lesznek Mérlegek, akik az exükkel melegítik fel az ágyukat, és ez most a párban élőkre is igaz lehet. Ami őket illeti, azért egy pillanatra gondolják át, mire készülnek, és ne hagyják, hogy elragadja őket a hév.

SKORPIÓ

Szingliként a hétvégén boldogan fedezed fel a testedet, és döbbensz rá, hogy van néhány szuper trükk, amivel gyors és intenzív örömöt szerezhetsz magadnak. Párban élőként életed egyik legintenzívebb szexélményét élheted át a pasiddal.

NYILAS

Olyanok lesztek a pasiddal, mint két gyerek, és mondhatni játszva szeretkeztek. Hihetetlenül élvezetesnek találjátok a csintalan huncutkodást, a szerepjátékozást, hogy sokszor nevettek szex közben. A szinglik egy bulis este után vagy szimplán túlfűtve a vágytól, összejöhetnek egy közeli barátjukkal.

BAK

Kimondottan forró éjszakák várnak rátok a szerelmeddel. Most még a sima romantikus filmek is beindítanak titeket. Ha szeretnétek még különlegesebbé tenni az együttléteket próbáljátok ki a vajkeverőpózt vagy a kereszt szexpózt

VÍZÖNTŐ

Nagy a kísértés, hogy azonnal ágyba búj a sráccal, akivel megismerkedtél, de ha komolyan tervezel vele, akkor ne a szex legyen az első! Párban élőként viccből kipróbálhattok valami nagyon extrás dolgot a pasiddal, de végül az lehet életetek egyik legjobb szexélménye.

HALAK

Vigyázz Halak, mert annyira frusztrál a magányod, hogy épp egy közeli barátoddal melegedhetsz össze, de biztos ezt akarod? A párban élőkkel egy rendkívül meglepő dolog történhet: rekordsebességgel érnek el a csúcsra, hála a pasijuk új technikájának.