Néhány Cosmo-lánynak gyűrűt, szerelmet, másoknak pedig családi drámától mentes karácsonyt tartogatnak az ünnepek. Görgess a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, hogy mit jósol a karácsonyi horoszkópod:

Kos

A következő napok rengeteg izgalmat tartogatnak számodra. Egyáltalán nem izgulod túl az ünnepeket, inkább csak sodródsz az árral, és élvezed a barátokkal, a családdal töltött időt! Most az sem izgat, ha azzal zaklatnak, miért nem vagy még házas, vagy miért nincs még pasid, mert maga vagy a megtestesült nyugalom.

Bika

Imádni fogod az ünnepeket, mert mindenütt te leszel a sztár. Megkapod a vágyott figyelmet, szeretetet, és mindez elég lehet ahhoz, hogy végre leválj kicsit a telódról, és több időt akarj tölteni a való életben, semmint a virtuálisban. Párban élőként most akár új szintre emelhetitek a kapcsolatotokat az imádottaddal.

Ikrek

Akármennyire is nem akarod bevallani, egy részed érzelgőssé válik ebben az időszakban, és emiatt előfordulhat, hogy a gyermekkorod édes emlékeire és örömeire gondolsz. A közös nosztalgiázás csak még jobban összehozhat a szeretteiddel. Ennek köszönhetően még akár egy-egy tisztázó, gyógyító beszélgetésre is sor kerülhet a rokonaiddal.

Rák

Jobban szeretsz ajándékot adni, mint kapni, és hatalmas öröm az neked, ahogy látod a szeretteidet örülni. Pedig te is meg fogod kapni mindazt, amire vágytál Rák, és nagyon boldog leszel. Viszont készülj fel arra: a pasid magára öltheti a Grincs szerepét, de ne engedd, hogy elrontsa a kedvedet, attól még nyugodtan ünnepelhetsz!

Oroszlán

Szerelmi életed fényesen ragyog. Álomba illő napok várnak rád a szerelmed oldalán, aki királynőként bánik veled. Egy ideje már olyan jó a kapcsolatotok, hogy akár karácsonyi lánykérés is történhet.  Az egyedülállókra is rámosolyoghat a szerencse, és épp egy családi összejövetelen ismerkedhetnek meg az igazival, akárcsak Bridget Jones Mark Darcy-val. 

Szűz

Idén karácsonykor igazán határokat kell szabni magadnak, Szűz, méghozzá a családi béke érdekében. Nagy lehet a késztetés, hogy mindent feljavíts, megváltoztass kicsit, vagy mindenbe besegíts. Próbálj meg elengedni mindent, és csak élvezni az ünnepeket. Ez azokra a témákra is érvényes, amikre robbanni szoktál. 

Mérleg

Egy halom elismerést söpörhetsz be az ünnepek idején, Mérleg. Mindenki el lesz ragadtatva a szépségedtől, a megjelenésedtől, és akár az évben elért eredményeidtől, szóval élvezd a bókesőt. A szeretteid, barátaid társasága rendkívül jótékony hatással lesz rád, ahogy az is, hogy megkapsz mindent, amire csak vágytál. 

Skorpió

Rég volt már annyira békés és szeretetteljes a családi légkör, mint mostanában. Talán nem is tudod hova tenni a sok figyelmet és szeretetet, amit kapsz. Viszont az különösen jó érzéssel tölt el, hogy a szerelmed valósággal rajong érted, és különleges meglepetéssel lep meg. Ez lehet életed legromantikusabb karácsonya. 

Nyilas

A barátoktól és távoli családtagoktól érkező e-mailek és SMS-ek özöne megmelengetheti a szívedet. Idén drámáktól mentes ünnepeid lesznek, és meg is leszel lepődve azon, milyen könnyen meghatódsz mások kedvességén és figyelmességén. A pasid is olyan dolgokat súghat a füledbe, amiket talán még sosem hallottál tőle.

Bak

Bár igazán élvezed az ajándékozást és a finom ételeket, egy részed alig várja, hogy elvonuljon egy jó könyvvel a kezében a fotelbe vagy maratont tartson az új Netflixes sorozatokból. Neked már attól boldog a karácsonyod, ha békén hagynak téged. De azért érdemes időt szánni a családodra, akik nagyon szeretnének veled lenni.

Vízöntő

A repülő üzemmód lehet a legjobb barátod a napokban, mivel a főnököd, a kollégád, esetleg egy vendéged képes lehet még az ünnepek idején is túráztatni. Ne add fel az elhatározásodat, különben munkára fognak. Épp itt az ideje, hogy tényleg pihenj. Használd ki ezt a pár napot, és ne sajnáld magadtól a finom falatokat, és a jól megérdemelt pihenést! 

Halak

Készen állsz a családi társasozásra meg a romantikus összebújásra Mr. Biggel? Most aztán tényleg minden jóból kijut neked. Csak ne hagyd, hogy egy-két rokonod féltékenysége vagy esetleges negativitása elrontsa a kedvedet. Ragaszkodj ahhoz, hogy idén igazán élvezni fogod az ünnepeket!