Némi odafigyeléssel, az idei ünnepek békésen, meghitten fognak telni a zodiákus tagjainak életében. Néhányukkal olyan kirívó események történhetnek, minthogy megkérik a kezüket vagy reflektorfénybe kerülnek. Görgess a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, hogy mit jósol a karácsonyi horoszkópod:

Kos

Szeretnél feltűnést kelteni, és figyelemjez jutni, ezért hangoztatni kezded a sikereidet. Légy óvatos, mert az ellenkező hatást érheted el! Viszont nagyon szép tőled, hogy gondoskodsz arról, senki se legyen egyedül az ünnepekkor, és áthívod magadhoz, vagy a családi ünnepségre a magányos barátaidat. Sokkal hálásabbak lesznek az emberek, ha te figyelsz rájuk!

Bika

Valamiért szívesebben lennél máshol az ünnepi időszakban, és inkább külföldön pihennél. Ez érződik is rajtad, és zokon veheti a környezeted, ha nem figyelsz rájuk. Viszont óvakodj attól, hogy a családi összejövetelen makacsul ragaszkodj a véleményedhez, vagy hangoztasd a nézeteidet, mert akkor biztosan összevesztek.

IKREK

Igazán nagylelkű leszel Ikrek, és igyekszel mindent megosztani másokkal. Jótékonykodó, adakozó kedvedben vagy. Ám az ünnepek legnagyobb meglepetése az lehet számodra, hogy a szerelmed felteszi neked a nagy kérdést! Nagyon forró és romantikus hangulatban telnek majd az ünnepeid.

Rák

Az ünnepek alatt rózsás hangulatban leszel, mindenkivel lesz egy-két jó szavad. Angyalként röpködsz ide-oda, örömöt és szeretetet viszel mások életébe. Még arra is időt szánsz, hogy jótékonykodj. A  pasiddal  igazán romantikus, meghitt hangulatban lesztek, aki ráadásul egy kellemes meglepetéssel is készül neked!

Oroszlán

Nagy lehet a kísértés, hogy az ünnepekkor megmutasd, te vagy a szebb, a jobb, a sikeresebb, főleg azért, mert úgy érzed: versenytársad akadt. Ne menj bele ilyenekbe, mert a végén te húzod a rövidebbet! Már csak azért se járasd le magad, mert jó esély van arra, hogy a pasid egy romantikus lánykéréssel készül!

Szűz

Az ünnepek idején  reflektorfénybe  kerülhetsz egy tetteddel vagy művészeti alkotásoddal. Nemcsak a családod körében, hanem akár a közösségi médiában is. A karácsonyodat leginkább a szórakozás, a játék jellemzi majd, és természetesen a romantika is! Varázslatos éjszakákat tölthettek el, rég nem volt olyan jó a szex, mint ebben az időszakban lesz!

Mérleg

Nagyon vágysz a szoros kapcsolatokra, ezért körbejárod a rokonságot, és tényleg igyekszel mindenkivel gondosan ápolni a kötelékeidet, miközben együtt nosztalgiázok. Rengeteg izgalmas és új történetet is hallhatsz az idősebb rokonoktól. Az idei ünnepeket nagyon sajátosan fogod tölteni, mert új hagyományokat teremtesz, amiknek nagy sikerük lesz!

Skorpió

Nem sokat fogsz pihenni az ünnepekkor, mivel sűrű napokra számíthatsz, rengeteg rokon- és barátlátogatással. Úgy döntöttél, idén kicsit minden más lesz, és igazán önmagadat fogod adni, felvállalva a véleményedet. De örömmel tölt el majd, hogy rengeteg elismerést zsebelhetsz be.

NYILAS

Nehezedre esik elengedni magadat az ünnepekkor. Feszült vagy az anyagi helyzeted miatt. De ne karácsonykor rágódj ezen, Nyilas! A többiek is látni fogják, hogy valami bajod van, és aggódhatnak érted. Már csak azért se izgulj, mert az ünnepek után sikerülni fog megoldást találni a gondjaidra!

BAK

Ez a te időszakod, Bak! Megkapod azt a szeretetet, elismerést, törődést, mint amire vágysz! A környezeted el lesz ájulva tőled, iszonyatosan vonzó és karizmatikus leszel. Ha randira mész: biztos a sikered! A párban élőknek is sikerül teljesen levenniük a lábukról a szerelmüket. Nem gondolnád, de rengeteget fog nőni mostanában az önbizalmad!

Vízöntő

Keresed a lehetőséget, hogy több időt tölts egyedül. Nemcsak azért, mert pihenésre és békességre vágysz, hanem mert ösztönösen érzed: ez elősegítheti a lelki sebeid gyógyulását. Szerencsére megkapod, amire vágysz, rengeteget pihenhetsz, és kimondottan kellemesen, békésen telnek az ünnepeid.

HALAK

A valóságban és a virtuális térben egyaránt gondoskodsz arról, hogy megoszd másokkal a szeretetedet, és fényt vigyél mások életébe, amiért nagyon hálásak lesznek. Rengeteg izgalmas társasági esemény vár rád Halak, csak merd megmutatni magadat! Ne aggódj, lesz időd magadra is, hogy békében, nyugalomban élvezhesd az ünnepeket.