Talán már érzik a közelgő telihold hatását a zodiákus tagjai, és emiatt feszültek annyira, valamint készek komoly változásokat végrehajtani egyik napról a másikra a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A sok nehézség és feszültség, amelyet jelenleg tapasztalsz, észnél tart. Hajlamos vagy rá, hogy kiabálj vagy meggondolatlan lépéseket tegyél, de most tudod: résen kell lenned, mert rosszabbra fordulhat a helyzet. Sokat segít a pasid is, aki tartja benned a lelket, és a közelgő romantikus este, ami vár rád.

Bika

Úgy tűnik, hogy káosz uralkodik körülötted, Bika, és ez meglehetősen bosszantó. Most nem tudod helyesen megítélni a dolgokat, és nem tudsz megfelelő döntéseket hozni. Bölcsen teszed, ha ma nem cselekedsz, inkább csak átvészeled a napot. Délután találkozz a legjobb barátnőddel, majd ő segít kikapcsolódni!

Ikrek

Ez a tökéletes nap arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Beszélj azokkal, akikkel nézeteltérésed van. Itt a lehetőség, mondd el a pasidnak is, mi bánt, és mire vágysz. Közben fordíts figyelmet az egészségedre is, ugyanis az utóbbi időben elhanyagoltad, és ennek már a héten megihatod a levét.

Rák

Minden a terv szerint halad, emiatt nyugodtnak érzed magad. Végre ott tartasz, ahol lenni szeretnél, és közben folyamatosan tapasztalod a pozitív változásokat. Ne is hagyd, hogy bárki vagy bármi eltántorítson a céljaidtól, mikor épp a célegyenesben vagy. Kövesd az ösztöneidet, és még jobb helyzetbe kerülhetsz!

Oroszlán

A pesszimizmus és a melankólia, ami mostanában gyötört, végre eltűnik, és kezded pozitívabban látni a dolgokat. Ez az, amire szükséged van Oroszlán ahhoz, hogy feloldódjon benned a szorongást, és legyőzz bizonyos akadályokat. Ahol korábban kudarcot vallottál, ott most végre sikert arathatsz!

Szűz

Nagyon jó a kedved ma, Szűz! Végre jut időd önmagadra, egy kicsit megállhatsz, és számot vethetsz az életedről. Ez segít tisztábban látni, mire vágysz, közben újratöltheted az akkumulátoraidat. Hagyd, hogy a napokban az ösztöneid vezessenek, és nem fogsz csalódni!

Mérleg

Mostanában eléggé nagy nyomás nehezedett rád. Teljesen kimerültél, és nincs erőd, hogy megküzdj az újabb nehézségekkel. Mindenképpen szünetet kell tartanod, különben ennél is rosszabbra fordul a helyzet. Közben nem ártana elgondolkodnod arról, mihez kezdj a szerelmi életeddel, hiszen nem vagy maradéktalanul boldog.

Skorpió

Valószínűleg nem ez lesz a legjobb napod, kedves Skorpió. A melóhelyeden túráztatnak, ahol ráadásul mindenféle ármánykodás zajlik. A szerelmi életedben pedig féltékenység üti fel a fejét nálad, de valószínűleg nem ok nélkül. Meglehet, hogy a pasidat zaklatni kezdi az exe. Adj időt a szerelmednek intézkedni, mielőtt te szereled le a csajt!

Nyilas

Mindenki téged akar, Nyilas! A barátok, a rokonok találkozni akarnak veled, de még a pasik is üzenetekkel bombázhatnak téged, hogy randizz velük. Fürdesz a környezeted szeretetében, támogatásában, sőt: akár ajándékaikban is. Nem csoda, ha igazi sztárnak érzed magad, csak légy óvatos: egyesek rosszul bírják az elutasítást.

Bak

Elég volt Bak, ne nézd tovább, ahogy az élet elmegy melletted!  Ideje a kezedbe venni a dolgokat, és kedvedre formálni a dolgokat! Csak ne cselekedj impulzívan, mert abból kellemetlenséged származhat. Viszont, ha elakadsz, ne habozz segítséget kérni a szeretteitől. Vedd észre, milyen fontos vagy, és hogy mindenki jót akar neked!

Vízöntő

Ma vérbeli lázadónak érzed magad! Készen állsz arra, hogy a kezedbe vedd az életedet, és megváltoztasd azt, ami nem tetszik. Ez csodálatos hír, de ne cselekedj elhamarkodottan és felelőtlenül, elragadtatva a lelkesedéstől. Ha így teszel, biztosan hibázni fogsz. Tegyen inkább lassú és egyenletes lépéseket!

Halak

A hirtelen kiderülő titkok, és a körülötted lévőkkel folytatott viták sokkolhatnak, és csalódást okozhatnak ma. Óvakodj attól, mit mondasz, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Maradj nyugodt, és uralkodj az indulataidon, így jobban kezelheted ezt a potenciálisan robbanásveszélyes napot.