A napi horoszkóp szerint agresszívak, erőszakosak lehetnek a zodiákus tagjai, különös a szerelemben! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma kiváló hangulatban leszel Kos, mígnem elszakad nálad a cérna. Te válsz türelmetlenné vagy a pasid, de egyikőtök vitát kezdeményez, amibe a másik boldogan beleugrik. Biztos a közelgő ünnepek előtt akartok összeveszni?

Bika

Talán a közelgő ünnepek miatt, de nagyon szeretnél mielőbb megoldani egy bizonyos helyzetet, vagy minden vágyad kibékülni valakivel. Ugyanakkor van egy részed, ami inkább háborúzni és bizonyítani akar. Melyiket választod?

Ikrek

Ma meglepő fordulatokat érhetsz el a szerelmi életedben! Nem tervezed előre, de az agresszív kitörésednek vagy erőszakos viselkedésnek köszönhetően áttörést érsz el a kapcsolatodban. A rámenős szinglik is sikert érhetnek el!

Rák

Állj fel és cselekedj, Rák! Ma sokkal többet elérhetsz a tervezetnél, ha elég szorgalmas és aktív vagy. Viszont nem árt, ha tudod: a környezeted ingerlékeny, és türelmetlen lehet, ezért neked kell óvatosnak és rugalmasnak lenned.

Oroszlán

Ma nagyon jó kapcsolatban vagy másokkal, Oroszlán, és a kommunikációd igen értékesnek bizonyul. Lehet, döntőbíró pozícióban találod magadat egyszerűen azért, mert az embereknek szükségük van arra, hogy segíts megoldani a gondjaikat.

Szűz

Szeretnél felpörögni és nagy sebességre kapcsolni, Szűz, csakhogy motiválatlan vagy. Ne erőszakold meg magad, inkább várd meg a pillanatot, ami feltüzel! Addig is élvezd a figyelmet, amit a környezetedtől kapsz.

Mérleg

Romantikus természeted önző, türelmetlen hozzáállásra késztet, míg a nap uralkodó hangvétele békét és egyensúlyt kíván. Próbáld meg összeegyeztetni a kettőt, ha nem akarsz feszültséget teremteni közted és a szerelmed között.

Skorpió

Szuperkönnyen valósítod meg a szerelmi életeddel kapcsolatos terveket, de a munkahelyeden is kreatívabbnak mutatkozol. Mindenhol elismeréssel adóznak ötleteid és megoldásaid előtt, szóval büszke lehetsz magadra!

Nyilas

A mai napon te is az egymásnak ellentmondó energiák hatása alá kerülsz, ami elég nagy stresszt eredményezhet. Viszont megvan az erő benned, hogy némi szenvedéllyel és erővel, könnyedén elérd, amit csak akarsz.

Bak

A bolygóenergiák vadul igyekszenek rávenni a cselekvésre, kedves Bak. Vagyis szingliként hívd el a kiszemeltedet randizni, párban élőként pedig vállald fel egyenesen a vágyadat! Amiért ma kinyújtod a kezedet, azt meg is kapod!

Vízöntő

A siker kulcsa az, ha kompromisszumot kötsz a pasiddal, így te is megkapod, amit szeretnél. A munkahelyeden viszont légy figyelmes másokkal, mert a hajlamos lehetsz  elnyomni  a kollégáidat, amikor végre ragyoghatnának kicsit.

Halak

Van néhány fontos kérdés, amiket meg kell oldanod, Halak. Ha nem vagy elégedett a szerelmi életeddel, akkor ez az a nap, amikor tenned kell ellene. Párban élőként megéri beszélni a pasiddal a vágyaiddal, szingliként pedig eljött az ideje annak, hogy kezdeményezz.