A napi horoszkóp szerint új szomszédokra, barátokra tesznek szert a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma egész nap romantikus hangulatban vagy, ebből kifolyólag szinte biztosan meghitt, összebújós estét tervezel a pasiddal. A szinglik viszont randizni mennek, de ügyeljenek arra, hogy előbb rendesen megismerkedjenek, mielőtt szerelmet vallanak!

Bika

Az egyik szomszédoddal - aki nem mellesleg vonzó -, elmélyülhet a kapcsolatod, és ha nem is estek mindjárt egymásnak, de barátok lehettek. Az is kiderülhet, hogy sok közös van bennetek, és így közös programot is szervezhettek a hétvégére.

Ikrek

Valószínűleg ma különösen rá vagy hangolódva mások gondolataira és érzéseire, főleg a családodéra, mintha te lennél Charles Xavier az X-Menből. De így legalább közelebb kerülhetsz a szeretteidhez.

Rák

Új karrierről szóló álmok tölthetik meg gondolataidat, talán azért, mert túl sok stressz ér a mostaniban. Kövesd az álmaidat, és mikor eljön az ideje, ne habozz lépni! Ne feledkezz meg az üzleti tehetségedről sem, érdemes lehet  vállalkozásban  gondolkoznod!

Oroszlán

A spirituális célok most a prioritási listád élén állnak, Oroszlán. Különböző workshopok elvégzésén gondolkodsz, de túl sok mindent találsz, ami érdekel, és nem tudod, melyiket válaszd. De bármelyikről is legyen szó: alaposan gondold át, hogy neked való-e!

Szűz

A szép álmok beindíthatják a képzeletedet, és a művészi képességeidet. Ma kedved támad alkotni, és magad is meglepődsz azon, mi mindent hozol létre vagy milyen csodálatos művet alkotsz! Lehet ezzel kellene foglalkoznod!

Mérleg

Ma egy új barátot ismerhetsz meg. Valószínűleg nagyon meg fogod kedvelni ezt a személyt, mert rengeteg a közös bennetek. Csak próbáld meg őt nem túlidealizálni, és olyannak fogadd el, amilyen valójában!

Skorpió

Ha munkahelyváltáson vagy akár új karrieren gondolkodsz, egy véletlen interakció lehetőséget adhat a váltásra. Csak ne feledd Skorpió: ha valami túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem az. Olyan ajánlatot fogadj el, ami tényleg biztos!

Nyilas

Egy barátod vagy a pasid érdekes dolgokról mesél ma, ami felkelti a kíváncsiságodat. Ez most főleg spiritualitással,  asztrológiával  vagy okkultizmussal kapcsolatos. Hirtelen ellenállhatatlan vágyat érzel majd, hogy többet tudj meg róla!

Bak

Az otthonod szépítésének vágya ma teljes erőbedobással hathat rád, Bak. Szeretnél jó benyomást tenni azokra, akikről tudod, hogy hamarosan meglátogatnak. Még az is előfordulhat: valami sokkal ambiciózusabbat hozol létre, mint ahogy eredetileg tervezted.

Vízöntő

Megismerkedsz egy olyan csoporttal vagy közösséggel, aminek szimpatikusak a céljai és a tagjai. Valószínűleg úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzájuk. Mielőtt így tennél, ismerj meg minden részletet az ügyről, és az emberekről!

Halak

Ma különösen társaságkedvelő hangulatban van, így sokat beszélgetsz a kollégákkal, barátokkal. Éppen ezért olyan  pletykát hallasz valakiről, ami teljesen lesokkol. Mielőtt bármit is tennél, érdemes lenne felkeresned az illetőt, hogy megtudd az igazságot.