Minden erejükkel legyenek azon a csillagjegyek, hogy fenntartsák maguk körül a békét és a harmóniát a napi horoszkóp szerint. Ne akarják megtudni, mi történik akkor, ha nem ügyelnek erre! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Vedd elő ma gyermeki, játékos oldaladat, Kos! A jó hozzáállás most nagy segítségedre lehet, és a segítségével könnyen elérheted azt, amit szeretnél. Sőt, a problémákat is sikeresebben kezeltheted, szóval merd elengedni magad! A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy javíts a másokkal való kapcsolataidon.

Bika

Sokan vannak ma, akik békességre és együttműködésre vágynak, ahogy te is. Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy vitát robbants ki, vagy állást foglalj egy nehéz helyzetben, főleg, ha ez feszültséget okozna valakivel, aki fontos neked. De ügyelj arra is: csak mert békére vágysz, attól még ne engedd kihasználni magad!

Ikrek

Remek nap ez a mai az átalakuláshoz! Szeretnéd felfrissíteni a külsődet, és sokat agyalsz egy új frizurán, egy különleges arc- vagy testkezelésen, netán a ruhatárad kiegészítésén. Ne fogd vissza magad, vágj bele merész terveid megvalósításba! A környezeted álla le fog esni az eredménytől!

Rák

Szánj ma időt a családodra és a barátaidra! Nagyon fontos lenne a kapcsolatok ápolása, Rák. A legtöbb ember nyitott arra, hogy szorosabbra fűzzétek a köteléketeket. Kerülj minden vitázási  lehetőséget, ugyanis a szokásosnál is nagyobb kárt okoznának, és súlyos sebeket ejtenének rajtad, illetve másokon.

Oroszlán

Természetes rugalmasságod jól jön ma, amikor feladatokat kell megoldani. Kreativitásod most szárnyal, így ez remek alkalom egy személyes vagy szakmai projekten való munkára. Még jobb, ha összedolgozol másokkal, mivel gyorsabb és sikeresebb lehetsz, ezért vedd fontolóra, hogy egy kis támogatást kérsz!

Szűz

Az egyensúly és a harmónia megtartása ma különösen fontos. Használd a napot arra, hogy rendet tegyél életed különböző területein. Ez az is jelentheti, olajágat kell adnod egy szomszédnak vagy barátnak, akivel korábban feszültség volt köztetek. Mindenképpen kerüld a vitás helyzeteket, mert óriási baj lehet abból, ha elszabadul a pokol.

Mérleg

Ma a  szerelem  könnyen az eszedet veheti. Nehezedre esik bármi másra gondolnod a pasidon vagy a közelgő együttléteken kívül. De a legtöbb Mérlegnek amúgy sincs sok kedve a munkához, inkább lógnának a barátaikkal. Szóval mindenki próbáljon meg annyit haladni, amennyit tud, hogy elkerülje a kellemetlenségeket, délután meg jöhet a szerelem vagy a barátok!

Skorpió

Oszd meg elképzeléseidet a barátaiddal, kollégáiddal, bárkivel, aki a segítségedre lehet. Ma sokkal gyorsabban és könnyebben érhetsz el sikert, ha csapatmunkában dolgozol! Ráadásul most még nyitott is vagy mások ötleteire, tehát olyan téren is segíthetnek, hogy jobb, előnyösebb megoldásokat találjanak neked.

Nyilas

Ez egy jó nap a kikapcsolódásra és a barátokkal való szórakozásra, Nyilas. Nyugodt hangulatban vagy, és minden bizonnyal a megfelelő lelkiállapotban a társasági élethez. Ma nem akarsz a középpontban lenni, sem pedig irányítani, csak élvezni szeretnéd a jó társaságot, ennek köszönhetően üdítő élményekben lesz részed!

Bak

Ma különösen fontos az egyensúly megtartása, ezt tartsd ezt szem előtt mindenben, amit teszel. Kerüld a túl sok munkát, de azt is, hogy ellébecold a napot. A kapcsolataidban is légy figyelmes, nehogy az egyik barátod vagy szeretted azt érezze, vele kevesebbet törődsz másokhoz képest.

Vízöntő

Ne legyél ma túl makacs, mert te fogod húzni a rövidebbet. Inkább köss kompromisszumot, még akkor is, ha  titokban  úgy gondolod: a te módszered a legjobb. Ha adsz egy kis teret másoknak, mindenki jól jár! Ez pláne igaz, ha üzlettel, anyagikkal kapcsolatos dolgok forognak kockán.

Halak

Ahelyett, hogy szorgalmasan végeznéd a munkádat, inkább a barátaiddal dumcsizol, ami nem baj, csak légy óvatos, nehogy bajba kerülj emiatt. Viszont van valaki, akivel rég nem beszéltél, talán kicsit meg is feledkeztél róla, és a sors azt szeretné, ha felhívnád ezt a bizonyos rokonodat. Amint megteszed, kiderül, miért kellett beszélnetek!