A napi horoszkóp szerint ismét kapcsolatba kerülnek a zodiákus tagjai a régi barátaikkal. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Van egy remek ötleted? Vagy már el is készültél vele? Most simán pénzzé teheted! Ha van egy elképzelésed, terméked, üzleti ajánlatod, akkor cselekedj, mert tökéletes ez az időszak hozzá, és komoly nyereségre tehetsz szert.

Bika

A mai bolygóállások egy különösen kellemes időszak kezdetét jelzik. Bárhová mész, magabiztosságot, tekintélyt és pozitív befolyást viszel magaddal. Szóval használd ki, hogy ma könnyedén a pártodra állíthatod az embereket, és meggyőzheted őket.

Ikrek

A bolygókonfigurációk azt mutatják, a mai nap alkalmas arra, hogy megszabadulj mindattól, ami még mindig visszatart önmagad legjobb változatától, kedves Ikrek. Az egyik buktató az, hogy nem hiszel eléggé a képességeidben.

Rák

Nagyon jövedelmező időszakra számíthatsz, Rák. Keményen dolgoztál az utóbbi időben, és most végre élvezheted a munkád gyümölcsét. Persze már gondolkodsz is a következő kihíváson, pedig ünnepelned kellene a csajokkal vagy a pasiddal!

Oroszlán

A csillagok arra kérnek: tégy több erőfeszítést a céljaidért. Valószínűleg az is a baj, hogy mindent egyedül akarsz csinálni, megoldani, és emiatt eltávolodtál a környezetedtől. Pedig a sikered kulcsa épp a másokkal való együttműködés lenne!

Szűz

Több emberrel is találkozhatsz ma, és mindegyik találkozó nagyon jól sikerül. A régi barátokkal való kapcsolatfelvétel különösen jól alakul, ráadásul sok izgalmas pletykát hallasz, némelyiktől még az állad is leesik, annyira megdöbbent!

Mérleg

Mindent megtettél a harmónia és béke fenntartásáért, de mostanra teljesen kipurcantál, Mérleg. Lehet, abba kellene hagynod az örökös konfliktuskezelést, és a békebíróskodást. Néha be kellene vállalnod egy-két csatát, különben átlépnek rajtad, vagy az örökös érzelmi elfojtástól tönkremennek az idegeid.

Skorpió

Akár te kezdeményezed, akár téged találnak meg, de ma újra fefrissítheted a kapcsolatodat a régi barátokkal. Meg is beszélitek, hogy elmentek bulizni vagy együtt töltitek a hétvégét. Erre van most neked szükséged, a szórakozásra és a barátokra!

Nyilas

Annyira félénk vagy ma, pedig nem jellemző rád! Mégis kerülöd a randizást, a barátokat, de még azt is, hogy egy társaság középpontja legyél. A környezeted rád sem ismer, annyira szokatlanul viselkedsz. Mi a baj, Nyilas, mi történt veled?

Bak

Az elmúlt hetekben ráfeküdtél a kapcsolatok építésére, a jobb lehetőségek megtalálására. Úgy tűnik, az erőfeszítéseid beérnek, mert ma izgalmas ajánlatokkal kezdhetnek bombázni téged. Lesz min agyalnod a hétvégén, hogy melyiket is válaszd!

Vízöntő

Felfrissíted a kapcsolataidat, és még néhány régi ismerőssel, baráttal is felveszed a kapcsolatot. Jól is teszed, hogy dolgozol a kötelékeiden, mivel hamarosan szükséged lehet rájuk, és akár a segítségükkel előnyösebb helyzetbe kerülhetsz.

Halak

Meglepően kezdeményező leszel ma, Halak! Ennek köszönhetően új barátokra találhatsz, de még a pasikkal is szívesen flörtölsz. Sőt, a párban élők igazán meglepő tettekre szánják el magukat, de nagy sikerük lesz a szerelmüknél!