A napi horoszkóp szerint heves érzelmi viharokra számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Minden erőddel azon vagy, hogy egyensúlyban tartsd a dolgokat, de legalábbis semmi se csússzon ki a kezeid közül. Tégy meg magadnak egy szívességet Kos: ami nem megy, azt ne erőltesd. Nyugodtan engedj el pár dolgot, nem fog összedőlni a világ!

Bika

Ez az a nap, amikor a teljes idegösszeomlás vagy diadalmas győzelem szélén érzed magad, Bika. Épp csak egy hajszál választja el a kettőt egymástól. Tedd meg, amit tudsz, hogy enyhítsd a feszültséget, és ne növeld tovább.

Ikrek

Attól, hogy mindenki más úgy tesz, mintha egy aknamezőn sétálna, nem kell neked is, Ikrek. A téged körülvevő dráma ellenére nyugodtan lehetsz vidám, talán jót is tennél a környezeteddel.

Rák

Egy bizonyos helyzetben a rendkívüli érzékenységed arra késztethet, hogy elhamarkodott következtetéseket vonj le, így viszont nem fogod látni az igazságot. Hajlamos vagy úgy feltételezni dolgokat, hogy nem ismered az összes tényt.

Oroszlán

Úgy érzed, a környezeted elítél a gondolkodásod vagy a véleményed miatt. Tény és való, ma át kellene gondolnod, hogy biztos érdemes-e mindent mások tudtára adnod. Lehet, a béke kedvéért célszerű néhány dolgot megtartani magadnak.

Szűz

Lehet, hogy ma minden nyilvánvaló ok nélkül sírva fakadsz, Szűz. Nyugodtan engedd szabadjára az érzéseidet. A béke és a nyugalom ideje távolinak tűnhet, de közelebb van, mint gondolnád, csak most légy megengedőbb és türelmesebb magaddal.

Mérleg

Váratlanul törnek felszínre az eddig elnyomott érzések, és jelentős pusztítást okozhatnak. Készülj fel, mert meg kell ma birkóznod velük. A kulcs az, hogy ne reagáld túl őket. Minél nyugodtabb és stabilabb tudsz maradni, könnyebben átvészeled.

Skorpió

Több térre és szabadságra vágysz, de úgy érzed, a szerelmed nem ad erre lehetőséget, és megfojt téged az örökös jelenlétével, valamint elvárásaival. Csak te tehetsz az elnyomás ellen azzal, hogy kiállsz önmagadért.

Nyilas

Ma a bájoddal és szellemességeddel igyekszel kezelni egy feszült helyzet. A probléma az, hogy a nevetés és szórakozás csupán eltereli a figyelmet a nehézségről, de nem oldja meg. Nincs más választásod: szembe kell nézned az adott szituációval.

Bak

Erőteljes érzelmi kitörésekre számíthatsz, Bak. Több mint valószínű, többet árt, mint használ az, ha figyelmen kívül hagyod ezeket az érzéseket, ahelyett, hogy kiengednéd őket, még akkor is, ha ez számodra kissé kellemetlen.

Vízöntő

Ha úgy érzed, nincs pozitív mondanivalód, akkor ne is mondj semmit. Amennyiben frusztrált, dühös, esetleg sértődött vagy, beszéld meg nyíltan a problémát. És ne érezd úgy, hogy mindig neked kell másokat felvidítani.

Halak

Ne fukarkodj energiával, idővel sem pedig pénzzel, ha a testi egészségedről kell gondoskodni, Halak. Hajlamos vagy elkerülni az orvost, csakhogy ne kelljen költened vagy időt áldozni rá. Bánj a testeddel a megérdemelt megbecsüléssel és tisztelettel.