A napi horoszkóp szerint nehézségbe ütköznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ha szingli vagy, ma új és izgalmas emberrel ismerkedhetsz meg. Lehet, úgy érzed, ő a tökéletes partner számodra, de vigyázz! Ennek a csodálatos új személynek anyagi gondjai lehetnek, vagy talán féltékeny és birtokló. Előbb ismerd meg alaposan!

Bika

Talán fontos dolgod van otthon, Bika, de beállíthat néhány váratlan látogató. Ne légy dühös vagy frusztrált. Udvariasan, de határozottan magyarázd el, miért nem érsz rá. Valószínűleg meg fogják érteni.

Ikrek

Az elektronikus kommunikáció nehéz lehet ma, Ikrek. Minden, ami elromolhat, az elromlik – telefonok, laptopok, internet. Amennyiben valóban beszélned kell valakivel, a legjobb, ha személyesen teszed.

Rák

Úgy tűnhet, hogy az anyagi problémák egyre súlyosbodnak, Rák, és most nehéz lehet megtalálni a megoldást. De ne aggódj, a helyzet átmeneti. Érdemes várni egy napot, mert teljesen nyugodtan sokkal jobban kezelnéd a dolgokat.

Oroszlán

Olyan, mintha beszorultál volna a négy fal közé és össze akarnának nyomni. Úgy érzed, menten megháborodsz, ha nem történik valami. Ezen csak az segít, ha drasztikusan kilépsz az aktuális helyzetből.

Szűz

Hirtelen furcsa meglátásaid, pszichés benyomásaid lehetnek, Szűz, de nem igazán érted, hogy mit jelentenek. A legjobb, ha leírod őket, mert talán csak másnap sikerül megfejteni a jelentésüket.

Mérleg

Te és néhány barátod spontán úgy dönthettek, belevetitek magatokat egy kalandba, és például kirándultok egyet. Ügyeljetek arra, hogy olyan helyre menjetek, amit valamelyikőtök elég jól ismer, különben fennáll a veszélye az eltévedésnek.

Skorpió

Váratlan, de pozitív hírt kaphatsz a karriereddel kapcsolatban. Ez izgalmas lehet, és nagy változást hozhat az életedben. Próbáld meg szerényen fogadni, különben irigységet kelthetsz a kollégáidban, és ez később visszaüthet.

Nyilas

Hosszú távú utazásra  készülsz, Nyilas? Légy óvatos, mert késésekre, az elveszett poggyászokra vagy rossz időjárásra számíthatsz. Ha van rá mód, érdemes várni vele pár napot, így elkerülheted a lehetséges kellemetlenségeket.

Bak

A tudatalattid ma nagyon aktív, Bak. Felerősödhetnek a megérzéseid és furcsa álmaid lehetnek. Bármennyire is bonyolultak, megpróbálnak elmondani neked valamit, esetleg egy barátoddal vagy a pasiddal kapcsolatban.

Vízöntő

Ez nem egy jó nap arra, hogy találkozz a szerelmeddel vagy hosszasan dumcsizzatok telefonon. Beszélgessetek röviden, és halasszátok el a találkozót, mert az embered olyan lelkiállapotban lehet, hogy simán megsértődhet egy ártatlan megjegyzésen.

Halak

Valami, amit sokat használsz, váratlanul beadhatja a kulcsot. Érthető, ha ettől felmegy benned a pumpa, de mérgelődés helyett inkább vidd el szakemberhez. Talán még jót is fog tenni, ha most egy kis ideig nem használod.