A napi horoszkóp szerint a tegnapi Nyilas újhold új fejezetet indít ma el a zodiákus tagjainak életében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ennek az évnek az volt a célja, hogy másképp tekints az életedre és a kapcsolataidra. A tegnapi újholddal tetőzött ez a folyamat, és új életszemléletet hozott neked, amivel képes vagy azonosulni.

Bika  

Már nem akarod mindenáron megmutatni másoknak, mit tudsz, vagy egyáltalán mennyivel jobb vagy néhány emberhez képest. Megelégszel azzal, hogy te tudod, és elég ennyi. Sokat változtál, Bika! 

Ikrek

Tudod, mit kell tenned, Ikrek, és kapsz is hozzá egy hatalmas lökést az univerzumtól. Készen állsz változtatni azokon a dolgokon, amikkel mostanában elégedetlen voltál. Hajrá! 

Rák

Szerelmes vagy Rák, és ami a legjobb: életed egyik legromantikusabb időszaka vár rád. Itt a lehetőség, hogy elvesszetek a rózsaszín ködben Mr. Biggel! A szinglik legyenek figyelmesek, mert izgalmas találkozásban lehet részük!

Oroszlán

Soha nem késő megpróbálni javítani a helyzeteden. A mai bolygóállások segítenek a bölcs döntések meghozatalában, amik javítják az egészségedet, a kapcsolataidat, és a munkahelyi körülményeidet.  

Szűz

Ideje keresni egy helyet, amit igazán a magadénak mondatsz. Az újhold segíthet abban, hogy elköltözz otthonról, megtaláld álmaid otthonát, vagy akár külföldön kezdj új életet.  

Mérleg

Az újhold felébresztette a művészi ambícióidat. Ideje festéssel, blogolással vagy bármilyen más módon kifejezni magad, és megmutatni a tehetségedet a világnak. Óriási sikered lesz!

Skorpió

Fantasztikus pénzszerzési lehetőség jön veled szembe. Valaki ajánlhat neked egy isteni mellékállást vagy végre fizethetnek a kézműves termékeidért. Ha valaki támogatást, üzletet ajánl, fontold meg alaposan! 

Nyilas

A határ a csillagos ég, Nyilas. Most érdemes csak igazán nagyot álmodnod, és még inkább: lépned. Jelentkezz a képzésre, amit kinéztél, keress albérletet Barcelonában és kezdj új életet. A csillagok gőzerővel támogatnak téged.

Bak

Viszlát régi élet, helló új! Az újhold a Nyilasban bezárt egy régi ajtót, és megnyitott előtted egy újat. Ideje besétálnod rajta. Persze nem könnyű elhagyni a komforzónádat, de te is tudod, hogy időszerű a változás.

Vízöntő

Légy nyitott a mai napon, Vízöntő! Ma új emberekkel ismerkedhetsz meg, rengeteget tanulhatsz tőlük, és új ismeretekre tehetsz szert. Sőt, egyesek segítségével akár új szintre emelheted a karrieredet.

Halak

Ideje új karrierbe kezdeni vagy munkát keresni? Ma érdemes megpályáznod egy neked tetsző melót, de az is lehet, hogy valaki előáll egy szuper lehetőséggel. Ha pedig tudod, ki tolhatna be a vágyott helyre, nyugodtan fordulj hozzá!