A napi horoszkóp szerint erőteljesen foglalkoztatja a spiritualitás a zodiákus tagjait, és néhányukra fülledt romantika is vár. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma a kapcsolataid a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt kaphatnak. Megismerkedhetsz néhány érdekes emberrel, és talán észre sem veszed, de szerelembe esel. A párban élők kapcsolata mesebeli formát ölthet.   

Bika

Közelebb kerülsz azokhoz, akikkel általában együtt töltöd az idődet, legyen az barát, szerető vagy kolléga. Ezenfelül megismerkedhetsz egy csoporttal vagy közösséggel, ami a lelki támaszoddá válhat.  

Ikrek

Új barátokra tehetsz ma szert, kedves Ikrek, sőt az egyikük nagyon mély benyomást tehet rád, és megérintheti a szívedet. Lehet este kénytelen leszel futni egyet, mert annyira fel leszel pörögve az izgalomtól, hogy nem bírsz megnyugodni. 

Rák 

A mai napon komolyan számolsz a szakmaváltás lehetőségével. Végre főállásban végezhetnéd a hobbidat, vagy beindíthatod a saját vállalkozásodat. A barátaid támogatni fognak a megvalósításban! 

Oroszlán

Ma a lelki kérdések kerülnek előtérbe. Talán valaki, esetleg egy cikk arra hívja fel a figyelmedet, hogy lelki problémák okozzák a fizikai panaszaidat, és ettől megjöhet a kedved ahhoz, hogy elmerülj a spiritualitásban.  

Szűz

Spirituális oldalról közelíted meg a szerelmi életedet, és olyanokon töprengsz, vajon karmikus a kapcsolatotok, előző életetekben is együtt voltatok-e, illetve szingliként milyen megoldatlan problémákat cipelsz, amik miatt nem talált rád a szerelem. 

Mérleg

Ma nagyon sokat foglalkozol a kapcsolataiddal, amik melegek, szívélyesek és támogatóak. A szerelmi életed egyre inkább egy Disney-mesére kezd hasonlítani. Csak arra figyelj, hogy mindenkit olyannak láss, amilyen valójában, így nem érhet csalódás.  

Skorpió

Ma megpróbálhatod megszerezni a tökéletes állást. Végre olyannal foglalkozhatnál, amivel tényleg szeretnél. De légy óvatos, mert amiről úgy gondolod, hogy tökéletes lehet, rejtett aspektusai lehetnek, amikről nem tudsz. 

Nyilas

Egy új vagy meglévő románc felvethet egy spirituális aspektust, ami erősebb köteléket hoz létre köztetek. A spiritualitás most előkelő helyet foglalhat el az életedben. Érdemes meditációval vagy ezoterikus könyvek olvasásával tölteni az estédet. 

Bak

Az álmok és a meditáció olyan mélyen gyökerező érzelmeket idézhetnek elő a múltból, amik akadályozzák a fejlődésedet anélkül, hogy észrevennéd. Viszont a romantika életed minden idők csúcsán lesz. Ezek az érzelmek valószínűleg művészi inspirációt is adnak. 

Vízöntő

Ha nem vagy romantikus kapcsolatban, ne lepődj meg, ha váratlanul rád talál a szerelem a környezetedben. Talán megtetszik az egyik kollégád vagy szomszédod. De ha már meglelted Mr. Biget, akkor egy új barátra tehetsz szert. 

Halak

A hétköznapi ügyek új értelmet nyerhetnek számodra, mert spirituális szemszögből nézed őket. Sőt, most az egészségügyi panaszaid lelki hátterét is kinyomozod, és új módszerekkel közelítesz a gyógyulásod felé.