A napi horoszkóp szerint meglepő fordulatok várnak a zodiákus néhány tagjára. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Maradj távol azoktól az emberektől, akik tele vannak negativitással, kedves Kos. Máskülönben megpróbálnak elgáncsolni, pedig már nagyon közel vagy a célodhoz! Próbálj meg ma a legtöbb időt a szeretteiddel tölteni a béke érdekében.

Bika

Ésszerűen és logikusan át kell gondolnod a dolgokat, mielőtt két lábbal beleugranál ma valamibe. Hajlamos lehetsz túlságosan az érzelmeidre hallgatni, de nagy csalódás érhet, ha légvárakra kezdesz építkezni.

Ikrek

Az elméd ma nagyon aktív, Ikrek. Tele vagy ötletekkel és inspirációval. Folyamatosan új elképzelésekkel fogsz előállni, amiket nagyon könnyen meg tudsz tervezni és megvalósítani. Az egyetlen problémád az lesz: nem tudod, melyikkel kezd!

Rák

Kapcsolati fronton ma jelentős változások várhatók. Egy incidens vagy egy váratlan infó segít megérteni, milyen motivációk állnak a pasid rejtélyes cselekedetei mögött az elmúlt héten, és ezek fényében átértékeled a kapcsolatodat.

Oroszlán

Egy közeli barátod megoszthat veled néhány fontos titkot. Nagyon diszkrétnek kell lenned ezekkel az infókkal. A barátod számít arra, hogy együttérző és támogató leszel! Óvatosnak kell lenned azzal kapcsolatban, mit mondasz vagy teszel.

Szűz

Ma eléggé vehemens leszel a szerelemben, Szűz. A pasid meg is fog lepődni, mert hozzászokott a gyengéd, romantikus énedhez, de imádni fogja az új stílusodat! Nagyon forró és szexi este elé néztek!

Mérleg

Jó esély van arra, hogy olyat vásárolsz, amire nincs szükséged. Oké, tetszik, de biztos megéri az árát? Hidd csak el, nagyon fájhat még neked ez a kiadás, ha ma megveszed a méregdrága nyuszis papucsot vagy a századik díszpárnát.

Skorpió

Izgatott vagy egy közelgő utazás miatt, de lehet, nem vagy tisztában a részletekkel. Ne hagyd, hogy ez a helyzet így maradjon, különben az utazásod nem úgy sikerül, ahogyan azt remélted. Lépj kapcsolatba azokkal, akiktől több infót szerezhetsz!

Nyilas

Nyugodt és csendes lesz a nap, és ezért rendkívül hálás leszel, az elmúlt hetek mozgalmas programja után. De ha mégis kemény munkát kell végezned, tudd: a feletteseid most végre figyelnek rád!

Bak

A figyelmed ma állandóan elkalandozik, Bak. Közben a munka egyre csak halmozódik, és valószínűleg nem leszel olyan eredményes, mint máskor, emiatt pedig feszkózni  fogsz. Ne légy túl szigorú magaddal, majd holnap behozod a lemaradást!

Vízöntő

Egy régi emlék ma sok kellemetlenséget okoz. Lehet, felidézed a múlt fájó történéseit. Menj és oszd meg aggodalmaidat a BFF-eddel vagy a tesóddal, és a nap remekül fog alakulni számodra!

Halak

Ma bonyodalmak merülnek fel a pasiddal. Valószínűleg egy szituban, ami eddig még nem fordult elő, megismered a személyiségének egy olyan oldalát, aminek korábban nem voltál tudatában. A kérdés az: el tudod így fogadni?