A napi horoszkóp szerint egyesek álmodozó hangulatban lesznek, mások viszont mindenre rágörcsölnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Két különböző oldal gyakorol rád nyomást, de egyik sem ad elég infót vagy bizonyítékot ahhoz, hogy nyugodt szívvel választhass. Szerencsére a BFF-ed segít elterelni a figyelmedet, így nem fogsz egész nap a kérdésen rágódni!

Bika

Egy kicsit magas a feszültség mindenkiben, akivel ma találkozol, Bika. A legrosszabb talán az, hogy képtelenség szót érteni velük vagy bármiben is megállapodni. Vedd félvállról a dolgot, és ne görcsölj rá!

Ikrek

Ne feledd: azért vagy itt, hogy jól érezd magad, és a boldogság az igazi sorsod. Tartsd ezt szem előtt ma, mert a környezeted megpróbálhatja ennek az ellenkezőjét bizonyítani. Ne engedd, hogy lehúzzanak az ő szintjükre!

Rák

Arra eszmélsz rá kedves Rák: sokkal nagyobb szükséged van a stabilitásra, mint azt eddig gondoltad. Nyugodtan ragaszkodj azokhoz a dolgok, amik ezt megadják neked. Épp itt az ideje annak, hogy azt tedd, amit jónak látsz!

Oroszlán

Vigyázz, mit beszélsz Oroszlán, mert valakit magadra haragíthatsz. Ugyanakkor ma ellentétes erők próbálják befolyásolni az utadat, és nem tudod, hogy a jól bevált módszerek mellett maradj, vagy egészen új dolgokkal kísérletezz.

Szűz

Ma több lehetséges opció is kínálkozik, amivel megvalósíthatod az elképzelésedet. Mielőtt nagyon rágörcsölnél arra, hogy egyet válassz, jusson eszedbe: a legjobb megoldás gyakran több különböző lehetőség kombinációja.

Mérleg

Váratlanul a pasid meghúzza a vészféket a kapcsolatban, ami eléggé hazavág téged, hiszen nem érted, mi oka van rád. Ebből adódóan ma komoly vita alakulhat ki köztetek, és az derülhet ki: másképp viszonyultatok eddig a kapcsolathoz.

Skorpió

Amikor azt hitted, hogy mindent megterveztél és zökkenőmentesen működnek a dolgok körülötted, Skorpió, hirtelen szerelmes leszel, és leblokkolsz. Képtelen vagy igazán bármire másra koncentrálni, ami nem a szíved pasija.

Nyilas

Arra vágysz, hogy egy romantikus fantáziavilágba menekülj, amiben te játszod a főszerepet. A rossz hír viszont az: a valóság visszatart ettől, és olyan eseményeket kreál, amik miatt kénytelen leszel a jelenben tartózkodni.

Bak

Feszült vagy, és ebben az állapotban kitalálni, mihez is kellene kezdened. A nap második felében legalább rájössz, hogy nincs értelme görcsölni és boldog, jó kedélyű hangulatban többet elérsz. Szóval no para, Bak!

Vízöntő

Elszabadul a romantikus oldalad, és minél jobban engedsz neki, annál boldogabb leszel. Csak arra ügyelj, hogy ne rugaszkodj el teljesen a valóságtól, mert akkor fájó csalódás érhet, ha nem azt kapod, mint amit elképzeltél.

Halak

Akármennyire is sűrű napod legyen, szánj időt a pasidra vagy menj el randizni, mert kellemes meglepetések várnak rád a szerelemben. Minden romantikus program sokkal jobban sül el, mint azt gondolnád!