A napi horoszkóp szerint ma az érzelmek határozzák meg a zodiákus tagjainak napját. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ha úgy érzed, van egy bizonyos probléma a pasiddal, amiről beszélni kellene, akkor ideje nekiveselkedni, Kos. Ne fogd vissza magad csak azért, hogy fenntartsd az egyensúlyt a kapcsolatban.

Bika

Meglep az egyik szeretted a kirohanásával, hogy a nyakadba zúdítja a veled kapcsolatos problémáit. Azért ne vedd teljesen a szívedre, valószínűleg fel is nagyítja a dolgokat, másrészt mindannyian követünk is el hibákat, de persze foglalkozz az érzéseivel.

Ikrek

Add meg a szeretteidnek azt a figyelmet, amire ma szükségük van, Ikrek. Ne teljen el egy nap anélkül, elmondanád nekik, hogy szereted őket. Az élet rövid, és napról napra rövidül. A mai napon kerüld el a konfrontációt.

Rák

Ne menekülj a feszültség elől, Rák. Bármilyen érzelmi stressz, amit ma érzel, tovább fokozódik, ha nem kezeled azonnal. Minél előbb nézel szembe a jelennel, annál kevésbé lesz mit megbánnod a jövőben.

Oroszlán

Ne bujkálj tovább, Oroszán. Az igazi erő abban rejlik, ha kiállsz és megmutatod, hogy minden helyzetben ki tudod mondani, amit érzel, különösen egy közeli szeretteddel  kapcsolatban. Ne várd meg, amíg a helyzet vitává fajul.

Szűz

Ne próbáld érezni mindenki más érzelmeit, és koncentrálj inkább a sajátodra. Empatikusnak lenni természetesen dicséretes, de egy ponton káros lehet. Tegyél világos különbséget saját igényeid, és a környezeted szükségletei között.

Mérleg

Valószínűleg eleve semmi kedved nem volt ehhez a naphoz, kedves Mérleg. Előfordulhat, hogy tombolnak az érzelmeid, ezért légy óvatos, hogyan bánsz önmagaddal és másokkal.

Skorpió

Az egyik szeretted akarva-akaratlanul keresztbe tehet, a végén pedig az jön ki: te vagy a rossz. Szembesítsd a tettével, és azzal, milyen hatással van rád, de próbálj meg nem összeveszni vele, mert azzal nem érsz el semmit.

Nyilas

Lehet, hogy az egyik percben mondasz valamit, a másikban pedig az ellenkezőjét teszed, Nyilas. Gondold át a dolgokat, mielőtt kimondod őket, vagy cselekvésbe lendülsz, mert ma konfrontáció lehet abból, ha logikátlanul jársz el.

Bak

A levegőben lévő feszültség lehet az, amire szükséged van ahhoz, hogy jobban tudatában legyél a viselkedésedet befolyásoló tudatalatti problémáknak. Ma nagyon sok elnyomott fájdalomtól és lelki tehertől megszabadulhatsz.

Vízöntő

Vigyázz, Vízöntő! Megengedheted valakinek, hogy veszélyes, mérgező viselkedést tanúsítson veled  szemben azért, mert el akarod kerülni a konfrontációt. Vedd észre: ez egyikőtöknek sem tesz jót. Így is nagy kérdés, menthető-e még a kapcsolat.

Halak

Az önértékelésed nem a legmagasabb, és ezért hajlamos vagy őrült diétákba kezdeni, hogy kicsit jobban érezd magadat a bőrödben. Légy óvatos, és próbálj meg reálisan gondolkodni, ha fogyókúráról vagy testformálásról van szó!