A napi horoszkóp szerint ma fájó kritikát kaphatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Próbálj meg nem elnyomni másokat, Kos. Lehet, most a szokottnál is nagyobb támogatásra és figyelemre van szükséged, de ezt ne azzal akard elérni, hogy közben figyelmen kívül hagyod a többiek személyes igényeit.

Bika

Ma valakinek sikerül egy szóval vagy apró tettével kivágnia nálad a biztosítékot. Valójában ez már az utolsó csepp volt a pohárban, szóval nem ez az egyetlen problémád. Légy óvatos, mert a dühöd olyan lehet, mint egy pusztító vihar, és nagy károkat okozhat.

Ikrek

Valószínűleg ma kicsit depressziós és magányos vagy, ezért szeretnéd valakivel megosztani az érzéseidet, ám senki sem vevő rá. Ha így van, a legjobb, amit tehetsz, hogy lefoglalod magadat munkával, délután pedig darálj le egy új sorozatot, és tereld el a figyelmedet!

Rák

Már korán reggel szíven találhat egy kritika. De nem tűnik el az önbizalmad, és ez segít felülemelkedni a fájdalmadon, sőt: véghez vihetsz valami olyasmit, amire máskor nem lettél volna képes és megtapsol érte a környezeted. Büszke lehetsz magadra!

Oroszlán

Ma túlzottan kritikus lehetsz másokkal szemben. Lehet, csak a jó szándék vezérel, de a környezeted nem vevő arra, hogy szembenézzenek a hibáikkal, ami miatt jó messzire el is kerülhetnek téged.

Szűz

Ideje lejönni a földre, kedves Szűz! Mindaz, amivel eddig nem voltál hajlandó foglalkozni, vagy nem zártál le, most újra előtérbe kerül, és a múlttal együtt visszaköszön. Kezdd el ma végre a feladatok és kapcsolatok elvarrását.

Mérleg

Amit nem csináltál meg tegnap, azt, ma be kell fejezned. Ne vesztegess egy percet sem arra várva, hogy valaki más oldja meg a te problémádat. A legjobb, ha minden erődet beleadod, és egyszer s mindenkorra pontot teszel a dolgok végére.

Skorpió

Tedd félre a lazaságot egy napra, Skorpió. Ez egy fontos időszak a jövőd szempontjából. Most kellene kicsit komolyabban ráfeküdnöd a melóra, de legalábbis az álmaid megvalósítására, mert sokkal könnyebben célt érhetsz.

Nyilas

Az emberek ma kissé kritikusak lehetnek veled szemben. Persze, hogy nem esik jól, amit mondanak, de jól tennéd, ha meghallgatnád őket. Légy fogékony a visszajelzésekre, mert sokat tanulhatsz belőlük.

Bak

Tartsd fenn a lelki pajzsodat, Bak, mert szükséged lesz rá. Az emberek megjegyzései durvának tűnhetnek, még akkor is, ha jót akarnak neked. A legjobb védekezés a nap kritikus hangja ellen, ha a lehető legkonstruktívabban használod fel mások kritikáját.

Vízöntő

A csillagok ma arra biztatnak, hogy nézz szembe a valósággal, és hozz néhány komoly döntést a céljaiddal és a terveiddel kapcsolatban. Jól érzed, már ketyeg az órád, és még sok kaland vár rád.

Halak

Olyan érzésed van, mintha szándékosan lennél akadályoztatva. Ez valóban így lehet kedves Halak, méghozzá a te érdekedben. A sors így próbál megóvni téged egy komoly csalódástól vagy kellemetlenségtől.