A napi horoszkóp szerint ma nehezen viselik el egymást a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

KOS

Túl sok mindennel próbálsz egyszerre zsonglőrködni. Minden irányból újabb és újabb kihívásokkal találod szembe magadat. Ne aggódj, ma nincs olyan dolog, amivel ne tudnál sikeresen megbirkózni.  

BIKA 

Úgy tűnhet kedves Bika, hogy mindenki egy nagy összeesküvés részeként ellened dolgozik. Ne légy paranoiás! Ez a forgatókönyv valószínűleg távol áll az igazságtól. Próbáld meg elfogadni a változást, és ne ellenségként kezeld a környezetedet. 

IKREK 

Itt az ideje, hogy hosszú utazásra indulj, vagy legalább elkezdj egyet tervezni. Vagy gondoltál már esetleg valamilyen spirituális utazásra? Találkozz ma olyanokkal, akik hasonlóképpen gondolkodnak, mint te, és felejthetetlen élményekben lesz részed. 

RÁK

Olyan helyzetben találhatod magad, amikor bizonyítanod kell: bízol a szerelmedben. Lehet, nem lesz könnyű, de ma ki kell állnod mellette, még akkor is, ha önmagad előtt kell megvédened. Mellette pedig az is fontos: ismerd meg a tényeket, mielőtt ítéletet hoznál. 

OROSZLÁN

A mai nap érzelmileg elég intenzív lehet, Oroszlán. Pont a legjobb tulajdonságaid miatt kerülhetsz bajba, de ez nem jelenti azt, hogy akkor nem éri meg jónak lenned. Hamarosan úgyis megérted, mire akarnak ma tanítani a csillagok. 

SZŰZ

Vigyázz jobban a szavaidra, és ne mondj olyan dolgokat, amiket nem gondolsz komolyan. Légy őszinte magaddal, és másokkal is, máskülönben kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

MÉRLEG

Egész nap csak mások problémáinak orvoslásával foglalkozol. Mi lesz így a te gondjaiddal? Nincs rendjén, hogy nem törődsz magaddal, és ennek hamarosan megiszod a levét, ha nem változtatsz rajta. 

SKORPIÓ

Ma egy kis merevség van a levegőben, ami miatt úgy érezheted, senkivel sem találod a közös nevezőt. Ne kapj idegbajt csak azért, mert nem egyezik mások véleménye a tiéddel. Kerüld el veszekedést, ha teheted. 

NYILAS

Váratlan problémák merülnek fel a semmiből.  Az énközpontú megközelítés akadályokat hoz létre, és nem fogod tudni hatékonyan megoldani a nehézségeket. Gondold át, hogy a tetteid milyen hatással lehetnek azokra, akiket szeretsz. 

BAK

Nehezen érted meg a környezetedet. Számodra úgy tűnik, hogy a semmi miatt dühöngnek. Ne merülj el a melodrámájukban. Foglalkozz a saját dolgaiddal, és még akkor is, ha emiatt magányosan töltöd a napodat. 

VÍZÖNTŐ

Lásd be Vízöntő, mindig te vagy a rivaldafényben. De ma lehetnél nagylelkűbb a többiekkel. Hagyd, hogy mások is úgy érezzék: meghallják őket. Bajba kerülhetsz, ha túl makacs vagy, és elnyomod a környezetedet. 

HALAK

Szánj időt arra, hogy megváltoztasd azokat a dolgokat az életedben, amikkel elégedetlen vagy. Fedezd fel az érzelmi szükségleteidet, és találj módot azok kielégítésére. Talán teljesen más megközelítést kell alkalmaznod ahhoz, hogy eljuss oda, ahová szeretnél.