A napi horoszkóp szerint ma feszültség van a levegőben. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

KOS 

Úgy tűnhet, közeli szeretteid ma megpróbálják felvenni a harcot veled, Kos. Előfordulhat, hogy az „én vagyok az első” hozzáállás sok gondot okoz. Viszont minden konfliktusban van egy értékes tanulság.

BIKA

A szerelmed ma elégedetlenségét fejezi ki azzal, ahogy a kapcsolatotok halad. Valószínűleg már valami többre vágyik, és szeretne összeköltözni, esetleg összeházasodni vagy gyerekre vágyik. És te mit szeretnél?

IKREK 

Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy átvedd az irányítást, és elérd azt, amit szeretnél. Használd ki, hogy ma szinte mindenki vevő a javaslataidra, és fogadd el, ha valaki meg nem. Ha megpróbálod ráerőltetni az akaratodat, tutira összevesztek.

RÁK

Egy közeli szeretett személy nemtetszését fejezheti ki a dolgok alakulásával kapcsolatban. A mai események meglehetősen robbanásveszélyessé válhatnak. Van egy érzés, ami cselekvésre késztet mindenkit, de sokan nem gondolják át a lehetséges következményeket.

OROSZLÁN 

A mai energiák segítenek átalakítani életed bizonyos területeit, amiken változtatni kell. Lépj ki a komfortzónádból, és gondolj arra: nem kell beérned kevesebbel, szóval használd ki a lehetőséget!

SZŰZ 

Óriási változások várhatnak rád, de a szíved akadályozza a fejlődésedet. Nincs szükséged egy másik személyre, aki betölti az űrt az életedben. Az önbizalmad az, amire szükséged van önbecsülésed megerősítéséhez.

MÉRLEG 

A mai nap tökéletes alkalom ahhoz, hogy átvedd az irányítást ott, ahol csak szeretnéd. Az emberek ma boldogan rád bízzák magukat. Csak arra ügyelj, hogy olyan döntéseket hozz, amivel nagyrészt a többiek is elégedettek lehetnek.

SKORPIÓ 

Bizonyos párkapcsolati ügyek feszültséget okozhatnak. Mind a ketten ragaszkodtok a saját igazatokhoz, ráadásul ma kifejezetten vitatkozós kedvedben vagy. De jobb ha tudod: kevés is elég ahhoz, hogy durván összevesszetek.

NYILAS 

Vedd kezedbe az életed irányítását. Minél több dolgot viszel ma véghez, annál elevenebbnek érzed magad. Ez egy olyan nap, amikor a szokásosnál több változatosságra van szükséged.

BAK 

Ne bújj el, Bak. Itt az ideje, hogy kilépj az árnyékból, megvalósítsd önmagad, és ne agyalj azon, mit gondolnak mások. Ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy minden mondatban rejtett jelentést keress.

VÍZÖNTŐ 

Ez egy nagyszerű nap számodra, Vízöntő. Jó a hangulatod, és életed minden területén főszerephez jutsz. Ezenkívül emlékezetes, romantikus estére számíthatsz, akár van pasid, akár nincs!

HALAK

Mások ma ellophatják tőled a reflektorfényt, de nem kell annyiban hagynod. A kulcs az, hogy tanulj azoktól, akik átveszik az irányítást. Képes vagy ismét középpontba kerülni, ha ez a vágyad!