A napi horoszkóp szerint egyre feszültebbek a zodiákus tagjai, és ma már néhányuk emiatt konfliktusba is keveredhet. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Túl sok dologra próbálsz egyszerre fókuszálni. Az a helyzet, hogy rengeteg jó ötleted van, és mindet egyszerre akarod megvalósítani. Viszont készülj fel arra: sokan el fogják utasítani őket puszta irigységből.

Bika

Ma lazán felvállalod a véleményedet és a nézeteidet, méghozzá igen komoly kérdésekben. Fogalmazz átgondoltan, mert a környezetedben félelmet vagy ellenszenvet ébreszthetsz, és szabályosan betámadhatnak.

Ikrek

Olyan érzésed van, mintha valaki gyerekként kezelne, talán manipulál is, és nagyon eleged van abból, hogy szabályozni akar téged az illető. Amúgy sem vagy jó passzban, szóval jó esély van ma egy durva dühkitörésre a részedről.

Rák

Nyomaszt az érzés, hogy a szerelmeddel még mindig nem tartotok ott, ahol lenni szeretnétek. Vágysz tőle valamilyen gesztusra, a kapcsolatotok előrelépésére, és egyelőre nem látod, hogy bármi is javulna, pedig megnyugodhatsz: nincs messze a cél!

Oroszlán

Megpróbálsz rájönni arra, mit akarsz igazából, és mire van szükséged. Azt hitted, hogy könnyen megtalálod a válaszokat, de épp az ellenkezője történik. Nyugi Oroszlán, van időd kitalálni, mit szeretnél!

Szűz

Nagyon utálod a konfrontációt, és ma is mindent megteszel azért, hogy elkerüld, de közben a lelked mélyén ordítasz, és valójában szeretnél magadért kiállni. Mi lenne, ha most az egyszer, megtennéd?

Mérleg

Úgy érzed magadat, mint egy megzabolázott ló. Szeretnél futni, felfedezni, kalandozni, de ki vagy kötve. A kérdés az, ki kötött ki? Te saját magadat, vagy épp valakinek a nyomásának engedsz? Ideje elrágni azt a kötelet!

Skorpió  

Egész nap feszült leszel, Skorpió. Egyre inkább azt érzed: amit mondasz vagy teszel, nem áll összhangban azzal, amit valóban érzel, és akarsz. Egyedül te tehetsz ez ellen, ne várj arra, hogy majd más a segítségedre siet.

Nyilas

Nehéz lehet megőrizni az önfegyelmedet. Gyermeki természeted ki akar menni szórakozni, élni. De az élet szinte minden területén nyomás nehezedik rád. Ugye tudod, hogy elsősorban neked kell kiállnod önmagad mellett?

Bak

Ha nem világos valami, akkor inkább kérdezz, és menj biztosra. A kérdések feltevése a fejlődésed fontos része. Még akkor is vállalnod kell, ha tudod, hogy konfliktusba kerülhetsz, ezt ma meg kell tenned önmagadért.

Vízöntő

Ma kissé félénk vagy, ha az érzelmeid kifejezéséről van szó, Vízöntő. Ez nem túl gyakran fordul veled elő. Mások csodálkoznak is, hogy valami nincs rendben veled. Valójában most a túlélésre törekszel, mert annyira rossz passzban vagy, hogy a legszívesebben tombolnál.

Halak

Mostanában sokat jár az eszed az exeden, és az is lehet, hogy előkerül. Egyre több szép emlék merül fel vele kapcsolatban, és nehezdre esik nem ráírni, és visszarohanni hozzá. Azért azt se feledd, miért ért véget a kapcsolatotok.