A napi horoszkóp szerint támaszkodjanak ma a zodiákus tagjai a barátaikra. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha elég koncentrált vagy, akkor jelentős sikereket érhetsz el ma, de ehhez az kell, hogy tiszta legyen az elméd. Szóval nap elején vagy közben oszd meg az aggasztó, netán negatív gondolataidat a barátnőddel, aki segít tőlük megszabadulni!

Bika

Ma könnyen elkalandozhat az elméd, de akkor nem leszel túl eredményes a melóban, és az egyéb elintéznivaló ügyeidet is elodázhatod. Légy fókuszált, vagy amihez csak tudsz, kérj egy kis baráti segítséget, hogy tutira elintézd, amit el kell!

Ikrek

Fel kellene mérned a pénzügyeidet, kedves Ikrek. Nézd meg alaposan, mire költesz, és hogy a költési szokásaid mennyire állnak összefüggésben a terveiddel. Meglehet, kicsit tudatosabbnak kell lenned, ha el szeretnéd érni a céljaidat.

Rák

Ha nyugtalan vagy bizonytalan vagy, öntsd ki a szívedet a legjobb barátnődnek, aki segít téged irányba állítani. Valószínűleg ő most tisztában látja a helyzetedet, mint te. De attól még persze a végső döntés a tiéd.

Oroszlán

Egy kissé magad alatt lehetsz ma, szóval nincs is természetesebb annál, minthogy elmondod, ami bánt a barátodnak vagy kollégádnak. Talán közrejátszik egy kis bor is, de legnagyobb meglepetésetekre váratlanul eldurranhat egy csók, és talán annál is több történhet.

Szűz

Foglalkozz olyan dolgokkal, amik igazán jólesnek, és javítanak a testi-lelki jóléteden. Merülj el egy jó filmben  vagy könyvben, ami kikapcsol, közben lepd meg magadat egy arcpakolással, meg egy fagyikehellyel. Mert megérdemled!

Mérleg

A mai nap tökéletes ahhoz, hogy ápold a kapcsolatodat a BFF-eddel, és ez több, mint jól sikerülhet. Két koktélozás vagy esti bulizás között váratlanul olyan dolgot vallhat be neked, amiről nem tudtál, és egy kissé lesokkol.

Skorpió

Legyen ez a barátok napja! Meló után üljetek be valahova inni, vagy menjetek el szabadulószobába, próbáljatok ki egy új éttermet, a lényeg, hogy együtt legyetek és érezzétek jól magatokat!

Nyilas

Minden erőddel a karrieredre koncentrálsz most. Legyenek szilárd terveid, állíts fel új célokat, amik összhangban vannak az ambícióiddal. Tégy stratégiai lépéseket a siker felé, és figyeld a szakmai életed kivirágzását!

Bak

Vedd körül magad hasonló gondolkodású emberekkel, akiket pont azok az érdeklődési körök érdekelnek, amik téged is. Nemcsak üdítő élmény lesz végre egy jót diskurálni velük, hanem még új dolgokat is megtudhatsz.

Vízöntő

Ma az elkötelezettség témája foglalkoztatja az elmédet. Sokat agyalsz a jövődön, és talán készen állsz komolyabbra fordítani a kapcsolatodat a szerelmeddel. Előbb gondold ki, hogy te mit szeretnél, utána beszéljétek át a lehetőségeiteket!

Halak

Nagy szüksége van ma a pasidnak a támogatásodra. Nyugtasd meg, hogy mellette vagy, és számíthat rád. Erősítsd meg az önbizalmát, önts belé lelket, és elhiheted, mindez a kapcsolatotoknak is jót fog tenni.