A napi horoszkóp szerint ma saját magukat keverhetik bajba a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mivel te kedves, diplomatikus és érzékeny típus vagy, tökéletes célpont vagy ma a durva, kritikus emberek számára. Védd meg magad, ha szükséges, de ne bocsátkozz vitába, mert nem éri meg időt, energiát pazarolni rájuk.

Bika 

Ma egy kicsit vadabbnak érzed magad. Erőteljes energiahullám dolgozik benned, hogy érvényesítsd az akaratodat, és növeld az önbizalmadat. Használd ki ezt a lendületet a legjobb tudásod szerint!

Ikrek

A jó taktika ma az lenne, ha félelmeidet pozitív cselekvéssé változtatnád. Nagyon sok energia áll a rendelkezésedre, Ikrek. Ne pazarold el! Viszont a mai napon nem árt arra is figyelned, hogy a legártatlanabb megjegyzés is félretájékoztatási láncreakciót indíthat el.

Rák

Valószínűleg egymásnak ellentmondó kijelentésekkel bombázhatnak ma. Az információkat érzelmek torzíthatják el. Emiatt előfordulhat, hogy kellemetlen szituba kerülsz. Nyomozd ki az igazságot!

Oroszlán

Fantasztikus ígéreteket kaphatsz a mai napon, amik csodálatos jutalmakat, lehetőségeket kínálnak. Légy óvatos Oroszlán, mert ami túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, az ma tényleg átverés lehet.

Szűz

Nagyon éles a szemed, ahogy az érzékeid is, de ma óvatosan használd az intuíciódat. Nem mindenki fogja díjazni, hogy átlátsz rajta, és ezt szóvá is teszed. Van, aki azért bújik maszk mögé, mert fél, bizonytalan, esetleg gyengének érzi magát. Ne törd őket össze!

Mérleg

Ne lepődj meg, ha ma a sors próbára teszi azt, mennyire akarod az álmodat, és egyáltalán biztosan arra vágysz-e, amire. Az igazság téged is megdöbbenthet, de hidd el: jobb, hogy most derült rá fény.

Skorpió

Makacsul ragaszkodsz az igazadhoz, a véleményedhez, és emiatt összetűzésbe kerülhetsz a kollégáiddal, de még a pasiddal is. Biztos nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó lenne?

Nyilas

Vigyázz, Nyilas, mert ma túl hanyag kijelentéseket tehetsz. Az emberek félreérthetik a kijelentéseidet, és kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Különösen a munkahelyi pasikkal légy óvatos, mert egyikük félreértheti a kedvességedet.

Bak

Nehezen bírod ma összeegyeztetni a szív és az ész akaratát. A dolgot tovább súlyosbítja az, hogy közben néhányan válaszokat várnak körülötted, te viszont döntésképtelen vagy. Gyerünk Bak, nézz mélyen magadba, mert szorít az idő!

Vízöntő

Csak óvatosan, Vízöntő! Ma könnyen becsaphatnak a saját érzéseid, és vágyaid, nem látod elég tisztán a dolgokat, és megeshet: olyannál próbálsz erőteljesen bevágódni, aki csak barátilag közeledett feléd.

Halak

Szívesebben tartózkodsz mostanában a fantáziádban, semmint a zord valóságban. Csakhogy ma olyan események történnek, amik visszarántanak a való életbe, és kénytelen leszel szembenézni néhány problémával.