A napi horoszkóp szerint nyomasztó nap elé néznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Túl sokat görcsölsz az anyagi helyzeted miatt, és közben lemaradsz az élményekről. Sorra mondod le a találkozókat, csakhogy ne kelljen költened, közben viszont boldogtalan vagy. Vedd észre: rengeteg lehetőséged van arra, hogy pénz nélkül is jól érezd magad.

Bika

Lehet, most egy kicsit bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, miben hiszel, Bika. Az elméd tele van kérdésekkel és ellentmondásokkal. De ne arra fókuszálj, amit nem tudsz, hanem arra, amit igen, és abba kapaszkodj.

Ikrek

Megszállottan keresed életed igazi célját, Ikrek, de emiatt túl sokat stresszelsz. Be kellene látnod, hogy valódi célod megismerése több évig, akár egy életen át is eltarthat alapos gondolkodás, és sok-sok tapasztalás után. Addig miért ne élvezhetnéd a pillanatot?

Rák

A pasid ledobja rád a bombát, és olyat kérhet tőled, amire te nem állsz készen, és úgy tűnhet, túl sokat akar. Valószínűleg a lelked mélyén elég érett vagy a vágyához, de amíg ezt nem érzed te is, addig ne menj bele semmibe, mert azt erőszakként élnéd meg.

Oroszlán

Úgy érzed, túl sok követelménynek kell most megfelelned, Oroszlán. Ha megpróbálsz eleget tenni mindenki más kívánságának, feláldozod magad és boldogtalan leszel. Szóval a helyes megoldás az lenne, hogy odafigyelsz a saját igényeidre.

Szűz

Erős késztetést érezhetsz arra, hogy elmenekülj minden elől, Szűz, de hova mennél? A nyugtalanság, amit érzel, válasz lehet a rád nehezedő összes nyomásra. Ha nem is ma, de rövid időn belül kiborulhatsz.

Mérleg

Ma hirtelen arra döbbenhetsz rá: szalad a lakás. Itt az ideje egy kis takarításnak! Tölts magadnak egy pohár bort, csavard fel a hangerőt, és rakj rendet bulizva. Sokkal jobb lesz utána a közérzeted!

Skorpió

Mostanában elhanyagoltad az otthonodat. Ma van az a pont, amikor nem bírod tovább, és úgy érzed: muszáj rendet tenned. Ezért meló után hazamész, benyomod a kedvenc zenéidet, majd partizva kitakarítod a kecódat.

Nyilas

Ma valószínűleg kiborulsz, Nyilas. Teljesen kimerültél az utóbbi időben a sok meló miatt. A kiborulásod azt jelzi, hogy ideje kivenned legalább egy szabadnapot, amikor tényleg nem csinálsz semmit, csak lazítasz.

Bak

Rendkívül romantikusnak és szenvedélyesnek érzed ma magad, kedves Bak. Ha azt tapasztalod, hogy eltávolodtatok egymástól a szerelmeddel vagy egy szeretteddel, akkor ez a nap tökéletes rendbehozni a dolgokat köztetek.

Vízöntő

Amilyen gyorsan csak tudsz, alkalmazkodsz a változó környezetedhez. Kicsit elfoglaltnak vagy távolságtartónak tűnhetsz a körülötted lévők számára, de ez azért van, mert valójában minden energiádra szükséged van az alkalmazkodáshoz.

Halak

Az intuíciód és a képzelőerőd ma a tetőfokára hág, Halak. Ne lepődj meg, ha kedvet kapsz az íráshoz vagy a festéshez. Még ha nem is rendelkezel minden szükséges felszereléssel, akkor is kezdd el, mert csodálatos dolgokat alkothatsz