A napi horoszkóp szerint brutál érzékenyek lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Őrjítő érzelmi hullámvölgyeket tapasztalsz ma, kedves Kos. Ne próbáld becsapni az embereket, mert átlátnak rajtad. Nyugodtan mesélj nekik az érzéseidről, így kevesebb az esélye annak, hogy olyat tegyenek, amitől kiborulsz.

Bika

Ez a nap sok izgalmas meglepetéssel fog szolgálni számodra. Megajándékozhatnak egy korábbi kedvességedért, és felbukkan pár régi barátod is. Elhiheted, ez még korántsem a jéghegy csúcsa!

Ikrek

Érdemes odafigyelned az érzelmi kitöréseidre, mert útmutatóul szolgálnak azzal kapcsolatban, min kellene változtatnod. Lehet, hogy a szíved egy bizonyos irányba akar menni, míg az agyad egy másik irányba. Előbb nyugtasd le magad, és csak azután dönts!

Rák

Igyál egy nyugtató teát reggel és délben, Rák. Este pedig vegyél egy forró zuhanyt vagy egy hosszú fürdőt. Röviden: kényeztesd magad. Valószínűleg felveszed a körülötted lévő emberek feszültségét, és totálisan kiborulhatsz, ha nem gondoskodsz tudatosan a stresszlevezetésről.

Oroszlán

Eléggé felzaklatnak ma az emberek, és te meggondolatlanul olyat mondhatsz, amivel vérig sérted a környezetedet. Gondolkozz mielőtt beszélsz. Mások bőre talán nem olyan kemény, mint amilyennek látszik.

Szűz

Egy kicsit ideges vagy Szűz, még koffein nélkül is. A hirtelen lépéseiddel sokkolhatod az embereket. Tartsd a meglepetéseket egy másik alkalomra, mert ha ma zúdítod rájuk azt, amit szeretnél, abból nem sok jó fog kisülni.

Mérleg

Az intuíciód különösen éles, és ez sok meglepetést okozhat, de kellemetlent is. Mivel szabályosan olvasol az emberekben, azt is leleplezheted, hogy egy barátnőd nem őszinte veled, és talán már el is árult téged egy számodra különösen fontos dologban.

Skorpió

A mai napon életed minden területén történik valami. Úgy tűnhet, a szoba falai lassan beomlanak. Hirtelen sokkolónak érezheted az eseményeket, hogy mindennel egyedül kell megbirkóznod. Végy egy mély levegőt, rangsorold a dolgokat, és láss nekik!

Nyilas

Ma nagyon izgat egy ötlet téged, de akármennyire is szeretnél, nem fogsz tudni társakat találni a megvalósításához. Érdemes lenne várnod, amíg megtalálod hozzá a megfelelő partnert, vagy ha nem tudsz várni: vágj bele egyedül.

Bak

A mai nap nagy része a tegnapi nap folytatása lesz, de egy kicsit nagyobb intenzitással, Bak. Még mindig megéri keményen dolgoznod a melóban, mert közel vagy a célhoz, vagy ha már elérted, meg kell mutatnod, hogy nem egy napig tart a csoda.

Vízöntő

Ma úgy érezheted: négy ember fogja minden végtagodat és szét akarnak húzni. Mindenki mást vár el tőled, és lassan beleőrülsz abba, hogy mindenkit boldoggá tegyél. Ideje visszaszerezned az uralmat önmagad felett!

Halak

Iszonyatosan érzékeny leszel ma, és kevés is elég ahhoz, hogy könnyekben törj ki, vagy éppen dühösen kiabálva. Vedd körül magadat jó barátokkal, akik nyugtató hatással vannak a hullámzó érzelmeidre.