A napi horoszkóp szerint a Nyilasban lévő Holdnak köszönhetően nagyon inspiráltak lesznek a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Valószínűleg ez a szerencsenapod a héten, Kos, mert minden összejön, amit elterveztél, sőt, annál is több! A sors kisebb-nagyobb ajándékokkal kedveskedik neked, és akár potyapénz is ütheti a markodat. A környezeted szörnyen irigy lesz rád!

Bika

Humorérzékkel könnyebb az élet, és most, hogy a Hold a Nyilas jegyében áll, minden durva helyzetben találhatsz valami vicces dolgot. Ne hagyd, hogy egy negatív pillanat tönkretegye az egész napodat!

Ikrek

Számodra kiemelten fontosak a kapcsolataid, ezért mikor a Hold a Nyilas jegyében időzik, készen állsz arra, hogy minőségi időt tölts azokkal az emberekkel, akiket a legjobban értékelsz, és végre időt szánj egy régi hobbidra is.

Rák

Az ünnepek közeledtével hatékonyabban szeretnéd beosztani az idődet. Kezdheted azzal, hogy minden nap eldöntöd, mit kellene mindenképp megcsinálni, és utána mire szeretnél összpontosítani. Aztán írd be a Google-naptáradba, és ragaszkodj a terveidhez!

Oroszlán

Itt az ideje, hogy fokozd a kreativitásodat, Oroszlán, és ennek egyik módja, ha gyönyörű dolgokat alkotsz. Készíthetnél akvarell festményeket vagy saját koszorút a közelgő ünnepekre. Engedd szabadjára a fantáziádat!

Szűz

Azon agyalsz, hogy az egyik szülőd vagy rokonod nyomdokaiba lépsz? Nagy döntés egy anya, apa vagy más rokon álma, esetleg örökségének továbbvitele mellett dönteni. Csak légy biztos abban, hogy valóban ezt akarod csinálni!

Mérleg

Ki akarod mondani a véleményedet, és pontosan ezt fogod tenni, amíg a Hold a Nyilas őszinte jegyében jár. A Nyilas energia felhívja a figyelmet arra, hogy hangot kell adnod a gondolataidnak, még akkor is, ha tudod, milyen következményekkel járhat.

Skorpió

Igencsak meglepő élményben lehet részed, mikor leültök este a pasiddal lelkizni egy pohár bor mellett, és elkezdheti megosztani a jövővel kapcsolatos terveit. Az embered házasságra vagy családra vágyhat, méghozzá rövid időn belül. Mit szólsz, Skorpió?

Nyilas

Nagyon érzékeny leszel a jegyedben lévő Holdnak köszönhetően. Viszont ez az érzelmi átláthatóság megnyerő, és azt tapasztalhatod: az emberek kedvesebbek, megértőbbek veled így, hogy meg tudják mondani, mire gondolsz ma.

Bak

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy minőségi időt tölts egyedül. Hasznos a magány, amikor a Hold a Nyilas jegyében jár. Talán relaxáció közben meghallod a belső hangodat, vagy rájöhetsz arra, mit kell tenned, hogy az életed új irányt vegyen.

Vízöntő

A Nyilasban lévő Hold arra késztet, hogy lépj kapcsolatba a barátaiddal, a családoddal. Igazi társasági pillangó leszel, akinek mindenkihez lesz egy-két jó szava. Cserébe pedig rengeteg szeretetet és izgalmas hírt kaphatsz!

Halak

Talán aggódsz egy közelgő esemény miatt, de a Nyilasban lévő Hold idején egyedülálló lehetőséget kapsz arra, hogy olyan életet alakíts ki, mint amilyenre vágysz. Álmodj nagyot, Halak.