A napi horoszkóp szerint aggódva telik a zodiákus tagjainak napja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Pénzügyekkel kapcsolatban hallhatsz nyugtalanító híreket. Ne aggódj mert a probléma átmeneti, és hamarosan megoldódik. Akkor se ess kétségbe, ha váratlan kiadás merül fel, mivel hamar visszaszerzed a kiadott pénzt. 

Bika

Lehet, hogy egy közeli barát vagy a pasid ma nem tűnik túl kommunikatívnak, és elgondolkodhatsz azon, vajon veled van-e baja. Légy türelemmel, úgyis jelezni fogja, ha készen áll beszélni a gondjairól. 

Ikrek

Ma olyan tevékenységhez támad kedved, ami nem jellemző rád. Hirtelen kedvet kaphatsz a beltéri növénygondozáshoz, az autószereléshez, vagy a padlás kitakarításához. Az élmény üdítő hatással lesz rád. 

Rák

A BFF-ed vagy a szerelmed csendes, melankolikus hangulatban lehet. Elgondolkodhatsz azon, hogy tettél-e valamit, ami ezt okozza, de valószínűleg nagyon kevés közöd van hozzád, ha egyáltalán van.  

Oroszlán

Hirtelen azt érzed, minden a te nyakadba szakad, és senki sem segít neked a feladatok elvégzésében. Sokkal jobban fogod magad érezni, ha beleállsz, és mindent elintézel, amit meg kell tenned, majd utána megleped magadat valamivel a kemény munkáért.  

Szűz

Nagyon vársz egy mai találkozást, de az előrejelzések szerint az illető késni fog. Csapdában érzed magad, mert nem tudsz sehova menni. Tereld el a figyelmedet, és keress valami olyan tevékenységet, ami beszippant, így az idő is gyorsabban telik. 

Mérleg

Lehet, hogy ma egy kicsit keményebben kell dolgoznod, de el fogod érni a kívánt eredményt. Néha ugyan feladnád a küzdelmet, de ez nagy hiba lenne. Kitartás, Mérleg! Aztán este menjetek el ünnepelni a csajokkal vagy a pasiddal!

Skorpió

Ma azt gondolhatod, hogy szörnyen nézel ki, és azonnal tenni akarsz ellene. Irány a fodrász, és néhány új ruhát is beszerzel. Utána már sokkal jobban fogod érezni magad, és elégedett leszel a csajszival, aki visszanéz rád a tükörből. 

Nyilas

Valamiért úgy érzed Nyilas, hogy nem szeretnek. Még akkor is, ha nincs rá valódi okod. Valószínűleg csak egy kis önbizalomhiány gyötör. Hívj fel egy barátnőt, és menjetek el vásárolni vagy moziba. A nap végére ismét jobban fogod érezni magad! 

Bak

Az egyik barátnőd vagy rokonod aggodalomra adhat okot. Megváltozott a viselkedése, zárkózott, és talán azt is tudod, milyen problémákkal küzd, ám ő nem hajlandó segítséget kérni. Légy vele türelmes, és finoman éreztesd vele, hogy számíthat rád.

Vízöntő

Lehet, ma most egy kicsit többet kell melóznod a több pénzért. Akár te vállalod a plusz melót, akár a nyakadba sózzák, végül meghozza a kívánt eredményt, és elégedett leszel az összeggel, amihez hozzájutsz.

Halak

Meglepő fejleményben lesz részed, mert a pasid váratlanul előállhat azzal, hogy költözzek külföldre vagy alapítsatok családot. Bármivel is sokkol téged, inkább a pánik fog el, semmint az öröm. Mindenképpen beszélj vele az érzéseidről!