A napi horoszkóp szerint kellemes meglepetésekkel indul a mai napon kezdődő Nyilas szezon. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A pénzügyekkel kapcsolatos bizonytalanság arra késztethet, hogy valahonnan rövid időn belül hozzájuss egy kis zsozsóhoz, és nagyobb biztonságban érezhesd magad. Ne aggódj, megtalálod a legjobb lehetőséget

Bika

Energikusnak érzed magad, és készen állsz arra, hogy bármit elvállalj. Akármibe is kezdesz, abban könnyű sikert érhetsz el. Élvezd ki, hogy a csillagok hátszelet biztosítanak neked, Bika.

Ikrek

Ma ellenállhatatlan vágyat érezhetsz, hogy rendet tegyél magad körül. Talán elfogott az ünnepi hangulat, és szeretnél mindent  karácsonyi díszbe öltöztetni, de az is megeshet, hogy az év vége miatt érzed azt: meg kell szabadulnod attól, amire nincs szükséged.  

Rák

Egy konkrét feladat vagy cél miatt rengeteget telefonálhatsz, esetleg sokat rohangálhatsz. De nézd a jó oldalát, mert a mai beszélgetések és intézkedések eredményesek lesznek, sőt, inspirálóan hathatnak rád.

Oroszlán

Ha azon agyaltál, hogy home office-ban dolgozz, itt az idő: valósítsd meg a terveidet. Bármi, ami pénzzel vagy otthonnal kapcsolatos, most könnyen összejöhet. Minden jel arra utal: a kemény munkád és elszántságod meghozza a kívánt eredményt.  

Szűz

Bár időnként szeretnél egy egész napot egyedül tölteni, ez nem a megfelelő idő hozzá, Szűz. Nagyon sok konkrét cél van a fejedben, a bolygók pedig sikert jeleznek, bármit is teszel, szóval ne most vonulj el. 

Mérleg

Ismeretlen készségek vagy tehetségek, amikről nem is tudtad, hogy rendelkezel velük, olyan pályára állíthatnak, ami plusz bevételt hozhat, amennyiben persze hajlandó vagy keményen dolgozni.  

Skorpió

Egy barátod ma akaratlanul is olyat mondat, ami megváltoztatja az életedet. Ez magában foglalhat egy utazási, pályaváltási lehetőségeket, vagy felfedezhetsz egy új érdeklődési kört vagy csoportot, amihez csatlakozni szeretnél.

Nyilas

Bármilyen nehézségek merültek fel az elmúlt napokban, megvan az erőd és lehetőséged ahhoz, hogy legyőzd azokat. Sőt, ha szeretnél belevágni valami új dologba, a mai napon érdemes megtenned a kezdő lépést. Ma mindenben szerencsés leszel, Nyilas.

Bak

Ma a felszínre kerülhetnek a múltbeli traumáid, de ne ess kétségbe, kedves Bak. Tekints rájuk úgy, mint lehetőségekre, hogy elengedj minden olyat, amit korlátoz téged. Most egy nap alatt óriási fejlődésen mehetsz keresztül.

Vízöntő

Szerencsés napra számíthatsz Vízöntő, mert pénz ütheti a markodat vagy pedig olyan karrierlehetőség, aminek a segítségével megsokszorozhatod a bevételeidet.

Halak

Eltökélt szándékod, hogy jobbá teszed a kapcsolatodat, de most ennél is többet érhetsz el, Halak. Sőt, talán csak kérned sem kell, egyszerűen előbújik a barátodből az álompasi, aki pontosan azt ajánlja fel neked, amire vágysz.