A napi horoszkóp szerint ma könnyen egymásnak mennek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Szinte mindenki vitatkozik valamin a környezetedben. Általában mindkét oldalát látod a nézeteltérésnek, de ma már azon tűnődhetsz: vajon van-e valamilyen szempont, amit nem ismersz, mert látszólag mindenki hegyeket csinál a vakondtúrásokból. 

Bika

Könnyen elszabadulhatnak ma az indulatok. Ami baráti találkozónak indult, az nézeteltérésekkel végződhet. Kísértésbe eshetsz, hogy mindenkit megleckéztess, de ez nem jó ötlet. A legjobb megoldás, ha inkább otthagyod őket.  

Ikrek

A feladataid a szokásosnál nagyobb erőfeszítést igényelhetnek, és délre teljesen kimerülhetsz. Ez nem az a nap, amikor bármit is bizonyítanod kellene. Dolgozz a saját módszereiddel, a saját sebességeddel. Valószínűleg többet fogsz elérni így, mintsem erőlködéssel.  

Rák

Régi érzelmek törhetnek fel ma a tudattalanodból, Rák. Valószínűleg kész idegroncs leszel. Alkalmanként akár el is veszítheted a türelmedet. Állj meg, és nézd meg, miért vagy ideges. Gondold át, mi jön elő a múltból, majd engedd el.  

Oroszlán

Ma meglátogathat egy barátod, aki betegségből vagy sérülésből lábadozik. Eléggé unatkozhat és ideges lehet, így fel kell készülnöd arra, hogy minden baját rád zúdítja, és könnyen az agyadra mehet. Ne feledd: a barátod, akinek egy megértő fülre van szüksége, szóval figyelj! 

Szűz

Légy ma egy kicsit önző, Szűz. Minden jogod megvan ahhoz, hogy a saját érdekeidet tartsd szem előtt. A mások érzelmei és problémái iránti érzékenység nemes, de érzelmileg kimeríthet.  

Mérleg

Rengeteg hálátlan munkát sózhatnak a nyakadba, és ha esetleg választ, megoldást keresel egy problémára, azt sem találod meg. Amikor a mélyponton érzed magad, sétálj egyet, és amikor visszatérsz, ne félj segítséget kérni. 

Skorpió

Elszabadulhatnak az indulatok közted és egy közeli barátod között. Még te is, aki általában nagyon visszafogott és könnyed ember vagy, kísértést érezhetsz arra, hogy másokon vezesd le a feszültségedet. 

Nyilas

A stressz és a rengeteg munka is megviselhet, Nyilas. Ráadásul néhányan még poénkodhatnak is rajtad. Mindennek a tetejében a pasidnak is nehéz napja volt, és ingerlékeny lehet. Mindent összevetve nem lesz könnyű, hogy ne borulj ki.  

Bak

Ma sok időt tölthetsz ügyek intézésével. Előfordulhat, hogy rajtad kívül álló körülmények miatt késések lépnek fel. Rettentően elfoghat a méreg, de nincs értelme egy láthatatlan ellenséggel harcolni.  

Vízöntő

Már régóta érik köztetek a vita a szerelmeddel, és történhet valami, ami kiváltja. Óriási veszekedés lehet belőle. A pasid is olyat mondhat vagy tehet, amivel eléggé megbánt, de valószínűleg később megbánja.

Halak

A családtagok vagy a barátnők megbeszélhetik a következő kirándulást, a Halak, de mindenki máshová szeretne menni! Viták adódhatnak, és könnyen elveszítheted a türelmedet. Dobjatok fel minden ötletet, azután menjetek végig a listán a kizárásos módszerrel.