A napi horoszkóp szerint ma lesz, ami fejtörést ad a zodiákus tagjainak! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valaki, akiről régóta szerettél volna hallani, talán egy régi barát, aki távol él, ma felhívhat vagy összefuthatsz vele. Nagyon fogsz örülni ennek a hívásának, bár kicsit féltékeny is lehetsz, amikor megtudod, milyen jól megy a sora.  

Bika

Valaki, akivel együtt dolgozol, valószínűleg egy nő, hirtelen távozhat, figyelmeztetés vagy indoklás nélkül, Bika. Ez zavaró lehet, és azon tűnődhetsz, hogy vannak-e olyan változások a melóhelyeden belül, amikről esetleg nem tudsz. 

Ikrek

Egy meglehetősen felkavaró álom megzavarhatja a lelki világodat, Ikrek. Érdemes leírni és némi idő elteltével nézd át a szimbólumokat. Az álom megpróbál elárulni valamit az életed egy konkrét helyzetéről, bár furcsa módon! 

Rák

Egy kolléga vagy esetleg a pasid ma meglehetősen érzékeny hangulatban lehet, Rák. Ezért előfordulhat, hogy ezzel a személlyel nehezen fogsz jól kijönni. Kicsit ingerült lehetsz, és azon tűnődhetsz, vajon az illető megéri-e azt a sok nyűgöt, amit okoz neked.  

Oroszlán

Nagyon intuitív szoktál lenni Oroszlán, de ma rövidzárlatot kapnak a pszichés képességeid, amiatt nem túl bölcs dolog rájuk támaszkodni. A mai napon kénytelen leszel a logikádat használni! 

Szűz

Valószínűleg telefonon keresztül érkezhet néhány meglehetősen felkavaró hír egy barátodról, Szűz. Ez lehet az igazság, de valószínűbb, hogy a tények kissé eltorzultak. Valójában az, amit hallasz, nem más, mint pletyka. A kérdés az, mennyi igaz belőle? 

Mérleg

Ma egy szerencsés karrierlehetőséget kínálnak fel, ami plusz pénzt hoz neked, Mérleg. Hátránya, hogy sok plusz órát kell rászánnod. A jó szerencséd átmeneti problémákat okozhat a magánéletében. A pasid és a családtagok elégedetlenek lehetnek.  

Skorpió

Egy távoli személy váratlan látogatása valószínűleg felborítja a napodat, Skorpió. Annak ellenére, hogy örömmel látod, a látogatása sok átszervezést igényelhet, de ettől függetlenül élvezni fogsz minden vele töltött percet. 

Nyilas

Egy váratlan kiadás lesokkolhat, Nyilas. Előfordulhat, hogy a hűtő vagy a kocsi beadja a kulcsot, és olyan jelentős kiadást igényel, amit nem terveztél be. Valószínűleg megtalálod a módját a válság kezelésének.  

Bak

Nyugtalannak és frusztráltnak érezheted magad, mert átmenetileg elszakadtál egy számodra fontos személytől. A telefonos kapcsolattartás is nehéz lehet, mert mindketten elfoglaltak vagytok, és folyamatosan hiányozhattok egymásnak. Mi erre a megoldás? 

Vízöntő

Meglehetősen nyugtalanító pletyka juthat el a füledbe a munkáddal kapcsolatban, Vízöntő. Talán azt suttogják, hogy megváltozik a pozíciód. Mielőtt bármilyen következtetést levonnál, hívj fel valakit, aki tudja, mi történik, és derítsd ki az igazságot. 

Halak

Napközben számos nagyszerű ötlet merülhet fel benned, akár új kreatív projektre, akár a folyamatban lévő célok továbbfejlesztésére, Halak. Ha nem írod le őket azonnal, ugyanolyan könnyen elszállhatnak, mint ahogy érkeztek.