Az év egyik legerősebb hónapjaként búcsúzik 2022-től a Netflix. Ütős filmekkel és sorozatokkal, régóta várt folytatásokkal készül - különösen az ünnepek környékén -, hogy amikor épp nem vendégségben vagy, igazán élvezhesd a jól megérdemelt pihenésedet a karácsonyi időszakban! Íme, a decemberi premierek:

Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (december 23.)

Újabb izgalmas  gyilkossági rejtély  vár Benoit Blanc nyomozóval (Daniel Craig)! Ezúttal Benoit Görögországba utazik, hogy egy zavarba ejtő ügy végére járjon, amiben Mile Bron (Edward Norton) techmilliárdos és színes baráti köre vesz részt, akiknek festői nyaralásuk álomból rémálommá válik, amikor valakit holtan találnak.

Fehér zaj (december 30.)

A Don DeLillo 1985-ös azonos című regényéből átdolgozott Fehér zaj az emberi élet, illetve egy család abszurd, szürreális, félelmetes, humoros és hétköznapi világába invitál, olyan atomjó színésszel a főszerepben, mint Adam Driver. A központi esemény nem más, mint egy ökokatasztrófa, ami apokaliptikus hangulatot idéz elő.

Lady Chatterley szeretője (december 2)

D. H. Lawrence azonos című, 1928-as regényén alapuló Lady Chatterley szeretője egy szívszorító, érzéki és elgondolkodtató  romantikus dráma  arról a tomboló viszonyról, amiben a boldogtalan, házas arisztokrata Lady Chatterley (Emma Corrin) viszonyt kezd (Oliver Mellorral) Jack O'Connellel, aki vadőrként dolgozik férje vidéki birtokán.

Vaják: A vér eredete (december 25.)

Ha imádod a Vajákot, akkor ezért is rajongani fogsz! Visszarepülünk több mint ezer évvel a Geralt, Yennefer és Ciri kora előtti tündevilágba. Egy ősi történetet mesélnek el az első vaják megszületéséről és megismerheted azokat az eseményeket, amik előidézték a Szférák találkozását, mikor az emberek, a szörnyek és a tündék világa eggyé vált.

Szentjánosbogár lányok – 2 évad (december 2.)

A Kristin Hannah azonos című regénye alapján készült Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok óriási sikernek bizonyult 2021-ben. Most pedig érkezik a második és egyben utolsó évad is. Egyelőre annyi biztos a második évaddal kapcsolatban, hogy Kate és Tully 30 éves barátsága romokban van, és újra meg kell találniuk az önmaguk és persze az egymáshoz felé vezető utat, ami nem lesz könnyű!

A nagy pénzrablás: Korea – 2 évad (december 9.)

Folytatódik az eredeti sorozat koreai verziója! Kíváncsi vagy, hogy másznak ki a csávából a bankrablók, és hogy ússza meg a professzor a lebukást? Akkor írd fel december 9-ét a naptáradba, nehogy lemaradj a premierről! Mint láthattad, sok helyen eltér az eredeti spanyol verziótól, éppen ezért jogos a kérdés: mit hoznak ki még belőle?

Emily Párizsban – 3 évad (december 21.)

December 21-étől kezdve dobj el mindent, mert érkezik az Emily Párizsban folytatása! Igaz, továbbra is rejtély, hogy miről fog szólni, csak két dolog biztos. Az egyik: Emilyre (Lily Collins) nehéz idők várnak, mivel a jelek szerint egy igazán nehéz választás előtt áll. A másik: az élete továbbra is minden lesz, csak nem unalmas, hiszen frufru-t is vágatott magának, amiből a környezete azt sejti: valami nem okés.