Brutális nézőszámot hozott a Wednesday című  sorozat  a Netflixnek, a streaming szolgáltató azonban úgy tűnik nagy eséllyel elveszítheti az arany tojást tojó tyúkot. 

Imádják a rajongók

Az Addams Family spin-off szériája a megjelenés óta az egyik legsikeresebb sorozat a Netflixnek. A Tim Burton rendezésével és Jenna Ortega főszereplésével készült nyolc részes sorozatért csak úgy bolondulnak a rajongók: Ortega rögtönzött tánca vírusként terjed a TikTokon, ráadásul mostanában mindenki Wednesday Addams sminkjét akarja elkészíteni magának, erre még egy filtert is kitaláltak. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix) által megosztott bejegyzés

Lekerül?

Éppen ezért érheti sokként a rajongókat, ha a sorozat nem lesz látható, legalábbis a  Netflixen  nem. A Deadline ugyanis tavaly hozta nyilvánosságra, hogy az Azamzon és az MGM véglegesítette a 8,5 millió dolláros egyesülését, s mivel a Wednesday az MGM produkciója nem kizárt, hogy a széria az Amazon Primehoz kerül, a második évad pedig már ott lesz látható. Ez nyilván rossz hír azoknak, akiknek nincs Prime előfizetésük és ragaszkodnak a Netflixhez. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix) által megosztott bejegyzés

Még semmi sem biztos

Egyelőre azonban nincs ok aggodalomra, ugyanis még egyik fél sem tett hivatalos bejelentést a jövőt illető kérdésekről és a Wednesday sorsáról. Akárhogy is, mi már nagyon várjuk a friss szezont és a rejtélyeket, na meg persze Jenna Ortegát, aki minden bizonnyal ismét brillírozni fog majd. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix) által megosztott bejegyzés

Hivatalosan még nem rendelték be 

A második évadot egyébként hivatalosan még be sem rendelték, de a töretlen siker fényében furcsa lenne, ha nem érkezne folytatás. A Netflix történetében ugyanis a Wednesday a harmadik olyan széria, ami egy hónap alatt átlépte az 1 milliárd megtekintett órát, eddig ezt csak a Squid Game és a Stranger Things tudta megtenni. Hovatovább a sorozat a Ryan Murphy által készített Dahmert is beelőzte, így ez lett minden idők második legnépszerűbb angol nyelvű sorozata. Mindezek tükrében szinte kizárt, hogy ne legyen második évad, csak éppen nem biztos, hogy olyan gyorsan érkezik majd, ahogyan azt várnánk. 

(via)