Eddig csak sejteni lehetett, de most már biztos, hogy érkezik a Wednesday második évada. 

Jön a második évad

A streaming szolgáltató hivatalosan is bejelentette, hogy megújítják a szériát, és érkezik a Wednesday második évada. Ezzel két talányról is lerántották a leplet: egyfelől magáról a tényről, hogy lesz új évad, valamint arról is, hogy a Netflixen érkezik az. Ugyanis mint megírtuk kétségessé vált, hogy a platformon folytatódik majd tovább a sikersorozat, de most már ezzel kapcsolatban sincs már titok. 

Brutális rekordok 

A Jenna Ortega főszereplésével készült sorozat brutális rekordokat döntött egyébként meg, ugyanis széria már több, mint 1,2 milliárd órányi nézettséget halomozott fel. Ezzel pedig a Neflix történetének második legnézetebb angol nyelvű sorozata lett, globálisan pedig a harmadik helyre tornázta fel magát, csak a Squid Game és a Stranger Things előzi meg. Ez hihetetlen siker és persze még annál is több pénzt jelent a Netflixnek. Éppen ezért szinte biztos volt, lesz második évad, ám a bejelentésre egészen mostanáig várni kellett. 

Mikor érkezhet? 

A első évadot 2021 szeptembere és 2022 márciusa között forgatták Romániában, a streaminszolgáltatóra pedig 2022 novemberében került fel. Ebből a menetrendből ítélve, valamint azt figyelembe véve, hogy a címszereplő Jenna Ortegának más projektejei is vannak – beleértve a következő Sikoly filmet – nagy valószínűséggel a friss részeket csak 2024 őszén láthatjuk majd. 

(via)