Ahogyan arról már mi is beszámoltunk készül a Wednesday című sorozat 2. évada, a rajongók azonban most már azt is szeretnék tudni, mikor lesz látható a Netflixen. 

A széria 1. szezonja elképesztő rekordokat döntött meg, hihetetlen nézőszámot produkált pár nap leforgása alatt, a népszerűsége pedig még mindig töretlen. A  2. évad bejelentése óta viszont eltelt már jó pár hét, éppen ezért egyáltalán nem furcsa, hogy a fanok tudni szeretnék, mikor térnek vissza a képernyőre a kedvenc karaktereik. 

Mikor érkezhet?

A első évadot 2021 szeptembere és 2022 márciusa között forgatták Romániában, a streaminszolgáltatóra pedig 2022 novemberében került fel. Ebből a menetrendből ítélve, valamint azt figyelembe véve, hogy a címszereplő Jenna Ortegának más projektejei is vannak nagy valószínűséggel a friss részeket csak 2024 őszén láthatjuk majd. 

Kik térnek vissza?

A szereplők tekintetében még mindig sok a kérdés, a legtöbbjük élve vészelte át az első szezont, így nagy eséllyel visszatér majd Jenna Ortegabár a napokban szárnyra keltek olyan pletykák, hogy a rendező nehezen tudott együttműködni a színésznővel, ezért nem kizárt, hogy lecserélik 😮 – (Wednesday), Emma Myers (Enid Sinclair), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Joy Sunday (Bianca Barclay) és Jamie McShane (Galpin seriff). Valamint az Addams család többi tagját is láthatjuk majd, köztük Catherine Zeta-Jonest (Morticia Addams), Luis Guzmánt (Gomez Addams), Isaac Ordonezt (Pugsley Addams) és Fred Armisent Fester bácsi szerepében. Ami a szezon két főgonoszát Tylert (Hunter Doohan) és Marilyn Thornhillt (Christina Ricci) illeti van esély rá, hogy mindketten újra felbukkannak, annak ellenére is, hogy elkapták őket az évadzáróban. Miss Thornhill jelenleg őrizetben van, így valószínűleg csak a rácsok mögül bukkan fel néhány cameo erejéig, Tyler azonban megszökött, így a visszatérése is nyilvánvalóbb.

Mi lesz Weems igazgatóval?

Felmerül Weems igazgató sorsának kérdése is, ugyanis a rajongókat mélyen megdöbbenette, hogy Gwendoline Christie karaktere nem jutott ki élve az évadzáróból. Sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy az elbűvölő oktató valóban meghalt. 

Miről fog szólni a második évad?

A Wednesday első nyolc epizódja lezárta az évad rejtélyét, hiszen a hősnőnk rájött, hogy Marilyn Thornhill (más néven Laurel Gates) és Tyler (aki titokban Hyde volt) állnak a Jerichot sújtó halálesetek hátterében. Végül Wednesday segítségével a Nevermore diákjai megmentették az akadémiát, így ez lehetne happy end is, de, hát Tim Burton rendezéséről van szó, így természetesen maradtak nyitott és sötét kérdések. A sorozat készítőinek úgy tudni nagy terveik vannak, információk szerint a szériát minimum 3-4 évadosra tervezik, de, hogy a 2. szezon szezon pontosan mikor érkezik, az egyelőre rejtély. A sztori folytatásához még hivatalos előzetes sincs, a Netflix azonban korábban kiadott egy kis kedvcsinálót, hogy fenntartsa a rajongók érdeklődését. 

(via)