Az anális szexet nem kell mindenképpen megvetni és elítélni, lehet ez egy kellemes élmény is, ha az ember alaposan felkészül rá, és kellően nyitottan áll hozzá.

Az anális szexről rengeteg tévhit kering

Persze az anális szex megítélését nagyban befolyásolja az, hogy rengeteg tévhit kering róla, és az emberek igen elítélőek. Ahhoz, hogy reális döntést hozhass a te viszonyodról vele, érdemes körüljárni a legfontosabb kérdéseket. 

Mindenképpen fáj az első

Nem feltétlenül. Ez az anális szexnél ugyanúgy működik, mint a hagyományos verziónál.  Van, akinek fáj az első,  másnak pedig nem. Függ az adott személy testétől, felkészültségétől, a síkosítótól, a partnertől, az ő méreteitől, a kettőtök viszonyától, a tempótól, a mélységtől - hogyan is lehetne mindenkinek ugyanolyan?

Undorító

Sokan azért sem mernek belevágni, mert úgy érzik, van egy általános elítélő nézet, ami az anális szexet illeti. Az emberek általában szégyellik, ha kedvelik a szexnek ezen formáját, ezért is lehet, hogy sokszor azok is élnek vele, akik társaságban hangosan bírálják. 

Nem kell óvszer

De! Óvszer minden típusú szexhez kellene, mind az anális, mind az orális, mind pedig a hagyományos szex során. Tudjuk jól, az óvszer nem csupán a terhességtől, de a betegségektől is véd, aminek lehetősége a másik két esetben aktívan fennálll.

Csak a pasik élvezik

Ez a tévhit is a társadalmi megítélés miatt terjedt el, pedig egyáltalán nem bűn, ha egy nő élvezi az anális szexet. Miért is lenne az?

A pasik imádják

Nem, nem biztos, hogy a te pasid annyira odavan érte, ahogyan lehet, hogy a pár női tagja nem szereti. Nem lehet általánosítani abban, ki mit preferál az ágyban. 

Via