Egy nyaralásra sok dolgot kell vinni, és az emberek nagy része pakol pár darab óvszert a bőröndbe. Pedig nem is gondolják, hogy ezzel milyen súlyos hibát követnek el. 

Itt kell szállítani az óvszert 

Sokakban felmerülhet, hogy vihetnek-e magukkal óvszert, és ha igen, akkor hova is kell pontosan tenni. A legtöbben az óvszert, tusfürdőt, testápolót, borotvát és hasonló dolgokat mindig a feladott bőröndbe teszik. Pedig ez nagy hiba az óvszer esetében. 

A feladott bőrönd hosszú utat tesz meg mire felkerül a repülőgépre, és ha ez nem lenne elég, akkor a rakodótérben sokszor extrém lehet a hőmérséklet. Hosszabb utak esetében még jelentősebb lehet a hőmérséklet-ingadozás, ami az óvszernek sem tesz jót. A szakértők elárulták, hogy a hőmérséklet-változások ronthatják az óvszer minőségét, amitől sokkal könnyebben elszakadhat

A legbiztonságosabb hely az óvszerek szállítására a kézitáska. A kisebb bőröndbe is teheted, amit felviszel magaddal a gépre. De zsebbe, pénztárcába szintén nem szabad tenni, hiszen ezekről a helyekről könnyedén kieshet.  


Via