Egy húron pendültök a pasiddal, mégsem vagy biztos abban, hogy tényleg megtaláltad a  Nagy Ő-t? Ha a következő jelek stimmelnek a ti kapcsolatotokban, akkor biztos lehetsz abban, hogy akárhogyan is alakuljon köztetek a dolog 5-10-15 év múlva; a pasi most totál beléd van zúgva és minden erejével azon fáradozik, hogy közös jövőtök legyen!

1. SOKAT VAGY EGYÜTT A CSALÁDJÁVAL

Itt most nem arról van szó, hogy bemutat a családjának vagy évente egyszer átmentek karácsonykor/húsvétkor. Rendszeresen közös programokat, mozizásokat, vacsikat, társasjátékozós estéket szerveztek a családjával. Ezt azért jó, mert így te is a családja része leszel, tehát egy család lesztek.

 2. FIGYEL ARRA, AMIT MONDASZ

Egyszer megemlítetted neki, hogy szereted a vörös bársonyos tortát és pár héttel később a semmiből beállít eggyel? Ez nem lehet véletlen! Ha a pasid figyel arra, amit mondasz, akkor nem kell neki ismételgetned a dolgaidat. Elég egyszer elmondanod neki, megérti, emlékezik rá és kész. Aki fontos, arra figyelünk. Ilyen egyszerű!

3. BESZÉL VELED A JÖVŐRŐL

Ezt fogtok csinálni, azt fogtok csinálni? Ide utaztok, oda mentek, ezt meg kell kóstolnotok a jövőben? Bármilyen távlatokban is beszél, ha a jövő van a fejében, az egy jó jel: azt jelenti, hogy a jövőjében úgy képzeli el saját magát és az életét, hogy te is benne szerepelsz. Szuper!

4. TÖRŐDIK AZ ÉRZÉSEIDDEL

Összeköltöztetek, de ő továbbra is áthívja a sörözni a spicces haverjait? Ha őszintén elmondod neki, hogy ez téged zavar és a szitu neked kényelmetlen, azonnal megérti a dolgot és a jövőben figyel rá, hogy ne is legyen. Törődik az érzéseiddel, a gondolataiddal és azon van, hogy minél jobb gondodat viselje.

5. MINDENRŐL TUDSZ VELE BESZÉLNI

Szuper, ha a szokásos randizós topikokról órákon át tudtok dumálni meg viccelődni, de ez önmagában még nem jelent semmi biztosat. Ha viszont a félelmeit, az aggályait, az emlékeit, a múltbéli traumáit és a gyerekkori élményeit is megosztja, na, az annak a jele, hogy tényleg lelki társként gondol rád, aki hosszútávra tervezi veled a jövőt.

Via