Teljesen összezavarodott az a fiatal lány, akinek a pasija nélküle ment nyaralni. Persze nem egyedül, a sráchoz ugyanis csatlakozott legjobb barátja és annak felesége, valamint a csajszi egyik szingli barátnője. Na, a szingli lány persze be is kavart kicsit a képbe. 

Furcsa vakáció 

A 21 éves lány a kiruccanás részleteiről beszélt, elmondta, hogy a nyaraláson a házaspár természetesen befoglalta az egyik kétszemélyes ágyat, ám azon felül már csak egy, szintén kétszemélyes ágy volt. Ez azt jelentette, hogy a srácnak egy ágyban kellett aludnia egy másik nővel, ám ezt nem mondta el a barátnőjének. Legalábbis egy darabig, a hazaérkezése után félve ugyan, de beszámolt az afféról. Ami állítása szerint nem is volt affér, ugyanis a pasi azt mondja, semmi nem történt köztük, egyáltalán nem volt nagy ügy, csupán azért aludtak együtt, mert nem volt más opció. 

Egy ágyban egy másik lánnyal

A fiatal lány ennek ellenére nagyon kiakadt és a Redditen osztotta meg a sztoriját. 

Bocsánatot kért, amiért nem mondta el hamarabb, de nem gondolja, hogy ez nagy ügy lenne. 

– mesélte csalódottan a lány, aki hozzátette, nagyon felzaklatta ez az egész, az pedig pláne, hogy a pasija szerint nem történt semmi extra. 

Nem érti, miért vagyok ideges, én pedig nem is tudom neki normálisan elmagyarázni. Megpróbáltam elmondani neki, hogy az együttalvás egy elég intim dolog, és nekem fáj, hogy valaki mással osztotta meg az ágyat. Viszont ő nem akarja megérteni, nekem miért rossz ez. 

Többen kiálltak mellette 

A Redditen többen is a lány mellé álltak, a kommentelők jelentős része szerint igaza van, volt, aki egyenesen azt írta, hogy a srác viselkedése több, mint tisztességtelen. 

A becstelenség sosem jó, ha fél őszinte lenni veled, akkor szakítani kellene. Hihetetlenül tisztességtelen egy másik nővel megosztani az ágyát 

– ecsetelte egy hozzászóló. Persze voltak, akik szerint a lány csak túlreagálta a dolgot, de azért joggal merül fel a kérdés: Te mit tennél egy hasonló szituban? Amúgy többen voltak, akik eleve azt nem értették, a lány miért nem volt ott a nyaraláson.

A pasid legjobb barátja utál téged? Úgy tűnik, szét akarnak titeket szakítani 

– írta valaki. 

Furcsa, hogy a házaspár nem gondolta, hogy ez gond lehet 

– boncolgatta a sztorit egy másik felhasználó. 

(via)