A 2023-as Met-gála, amit a divatvilág Oscar-díjátadójának is neveznek idén Karl Lagerfeld előtt tisztelgett, ám ahogy lenni szokott, most is számtalan kínos helyzet született, melyek még emlékezetesebbé tették az eseményt.

Csótány a vörös szőnyegen

Nagy riadalmat okozott, mikor a gála közepén megjelent egy csótány a vörös szőnyegen. Egy szemfüles fotós pedig lencsevégre is kapta a kis betolakodót, aki minden bizonnyal észrevétlenül akart besurrani a sztárok közé.

A csótány végül elpusztult...

A gála nem kívánatos vendége azonban nem volt túl hosszú életű, ugyanis az eseményen vesztette az életét.

Kendall Jenner hátat fordított Gigi Hadidnak

A két sztár a kulisszák mögött tartózkodott, ám Gigi olyan kitörő lelkesedéssel tapsolt és ujjongott, ami láthatóan nem tetszett Jennernek. Hátat fordított a szőkeségnek, majd olyan arcot vágot, ami örökre az emlékezetünkbe égett.

Doja Cat egy pohárból lefetyelt

Doja Cat nem csupán macskának öltözött be, hanem annak is képzelte magát, ugyanis az asztalnál úgy lefegyelte az italát, akár négylábú kis kedvence. 

Doja Cat és a nyávogás

Az extrémitásáról is híres énekesnő annyira beleélte magát a macska szerepébe, hogy mikor Emma Chamberlain interjút akart vele készíteni, rendes beszéd helyett csak nyávogott.

Lil Nas X, az ezüstmacska

A kétszeres Grammy-díjas rapper egész testét ezüst borította, fején pedig egy ezüst macska formájú fejdíszt viselt. Doja Cathoz hasonlóan ő is úgy gondolta, hogy milyen jó móka lenne, ha egy laza „miaú”-val felelne a riporter kérdésére.

P. Diddy belepirult a riporter kérdésébe

A zenész nem számítotott rá, hogy élete egyik legkínosabb pillanatát a vörös szőnyegen fogja átélni. A riporter azzal szembesítette őt, hogy valóban egy párt alkot-e Yung Miamival, mire kissé zavartan azt felelte, hogy nem érti a kérdést sem...

Aubrey Plaza bemutatott a fotósoknak

Aubrey Plaza nem kímélte a fotósokat sem, ugyanis bevonulása közben gondolt egyet, és bemutatta a középső ujját a fotósoknak. 

A kínos interjú 

Chloe Fineman interjút készített Stella McCartney-val, Aubrey Plazával és Madelyn Cline-nal, ám ez nem úgy sikerült, ahogy azt várta. Történt ugyanis egy baki, miszerint elfelejtette Aubrey vezetéknevét, ráadásul Aubrey helyett néhol Audrey-t is mondott...

Doja Cat füstölgött, szabályt szegett

Doja Cat ismét kitett magáért, ugyanis ő volt a Met-gála egyik nagy sztárja, akiről mindenki beszél. Napvilágot látott ugyanis egy felvétel, amin az énekesnő a háttérben örömmel pöfékel. Ezzel még nem lenne semmi baj, ám a Metropolitan Múzeumban szigorúan tilos a dohányzás, ugyanis veszélyezteti a műtárgyak épségét. Az énekesnő viszont nem zavartatta magát, szabályt szegett, így nem csoda, ha többen felháborodtak a tettén. 

via