Bár a legtöbbször a királyi család tagjait a rendes, hivatalos neveiken szólítják az emberek, a valóságban vannak titkos beceneveik. Most pedig arra is fény derült, hogy Katalin hercegnének még álneve is van!

Katalin hercegné ezt az álnevet használta 

Miután Katalin hercegné és Vilmos herceg összeházasodtak, Walesbe költöztek, mivel Vilmos akkoriban a RAF Valley állomáson volt pilóta. A hercegi pár ekkoriban egy visszafogott otthonban élt, és olyanok voltak, mint bármelyik átlagos pár. Ebben a kezdeti időszakban még egyikük sem dolgozott a királyi családnak aktívan, így Katalin hercegnének viszonylag sok szabadideje volt

A beszámolók szerint a hercegné sokszor megfordult a városban, ő járt bevásárolni, és több alkalommal ellátogatott az egyik sportboltba. Egyszer megpróbált búvárruhát venni, de véletlenül otthon felejtette a tárcáját, így nem tudott fizetni. Végül elrakatta a terméket és egy álnevet adott meg, hogy ne tudják, kiről van szó. Katalin hercegné a Mrs. Cambridge nevet használta. A hírek szerint nem bukott le, mivel az eladó nem tudta, hogy kicsoda.

Egyenesen rá nézett, és azt mondta, hogy ez elég szokatlan vezetéknév. Fogalma sem volt, kicsoda. A nő csak mosolygott, és azt mondta, hogy visszajön

– mesélte az egyik szemtanú, aki szerint az eladó csak később tudta meg, hogy kivel beszélt. 

Azt nem tudni, hogy mi lett a történet vége, de a pletykák szerint Katalin hercegné akkoriban többször is használta ezt az álnevet. Mostanában már nincs rá lehetősége, hiszen olyannyira népszerű, hogy senkit sem tudna átverni. 


Via