Az elmúlt időszakban számos botrány volt a királyi családban, de Károly király és Kamilla királyné még nem nyugodhatnak meg. Legalábbis erről beszélt az egyik szakértő, aki a család legproblémásabb tagját is megnevezte. 

András herceg még sok problémát okoz a királyi családnak

A yorki herceg körüli botrány még évekkel ezelőtt robbant ki, amikor kiderült, hogy kapcsolatba került korábban Jeffrey Epsteinnel. Egy nő meg vádolta, hogy szexuálisan bántalmazta, amikor még kiskorú volt, végül az ügy tavaly zárul le, peren kívül egyezett meg vele András herceg. 

Clive Irving, a királyi család egyik szakértője szerint az ügy még nem halványult el, és a peren kívüli megegyezés nem jelent semmit. Úgy véli, hogy ez a botrány sokáig árnyékként fog vetülni az egész királyi családra. 

Mindig az az érzésem, hogy egyre több dolog fog kiderülni arról, hogy milyen közel volt Epsteinhez. Szerintem ő a legveszélyesebb a királyi családban

– magyarázta. A szakértő hozzátette, hogy az Eptein-ügy nem zárult le, a férfi hiába halt meg. Még mindig felkelti az emberek érdeklődését, hogy pontosan milyen kapcsolat lehetett York hercege és az üzletember között. 

Nagy károkat okozott 

A szakértők szerint András herceg botránya nagyobb károkat okozott a királyi családnak, mint eddig bármi. Bár a herceg szinte azonnal visszalépett, és azóta csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, mégis maradandó csorba esett a királyi család népszerűsége.

Sokak szerint még Harry herceg és Meghan Markle kilépése, illetve az interjúk sem okoztak akkora károkat, mint András herceg. A történet pedig még nem ért véget, nem lehet tudni, hogy milyen titkok derülnek még ki a jövőben. 


Via