Károly király koronázása körül még sok a kérdés. Harry herceget és Meghant hivatalosan is meghívták, de a pár még átgondolja a döntést. Most egy szakértő elárulta, semmiképp sem jó döntés, ha Londonba utaznak.

Meghan Markle-nek ezért nem javasolják az utazást

Bár meghívást kaptak, az informátorok szerint semmiféle hivatalos szerepük nem lesz. Ez pedig sok dolgot megváltoztat. Kérdés, hol ülhetnek majd, hiszen a kiemelt helyeken a magas rangú családtagok foglalnak majd helyet. Akár még az is előfordulhat, hogy a hátsó sorok valamelyikében kell ülniük. 

Rupert Bell, királyi szakértő szerint az egész csak arról szól, hogy Harry herceg és Meghan megőrizzék a státuszukat. 

Szerintem csak megpróbálják megőrizni a relevanciájukat. Még mindig a királyi család részének tekintik magukat, de a királyi család most nem igazán akar velük foglalkozni. 

A szakértő szerint hiba lenne, ha megjelennének a koronázáson, részben azért, mert a népszerűségük nagyot zuhant. Az Egyesült Királyságban egyre kevesebben kedvelik őket. Ha elmennek a koronázásra, az akár negatívan is befolyásolhatja a megítélésüket. Az elmúlt hónapokban sok kritikát megfogalmaztak a családtagokkal kapcsolatban, így a jelelétük akár nevetséges hatást is kelhet. 

Békét köthetnek?

A szakértő szerint a királyi család részéről a meghívás egy kísérlet arra, hogy Károly király, Vilmos és Harry rendezzék a viszonyukat. A palota megtette az első lépést, de többre nem számíthatnak az elmúlt hónapok támadásai után


(via)