Nem túlzás azt mondani, hogy a Sztárbox legjobban várt pillanata Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása volt. A kettőjük között elmérgesedett konfliktus és netes üzengetés ugyanis nagyon megosztotta a rajongókat, és már mindenki várta, hogy pont kerüljön az ügy végére.

Vasárnap végül egymásnak feszült a két híresség a ringben, és egy elképesztően izgalmas és szoros mérkőzés után végül pontozással Rácz Jenő nyert.

A feszültség a Sztárbox után sem múlt el

Azt már a közvetítés alatt látni lehetett, hogy a két híresség nem csak ütéseket mér egymásra, be is szólogatnak egymásnak. Istenes Bence pedig annyira kiakadt Rácz Jenő hergelő kijelentésein, hogy nem is volt hajlandó kezet fogni vele a meccs után.

Akkor nem árulták el, mit mondott a sztárséf, de hétfőn mindketten interjút adtak, amiben elmesélték, mi hangzott el a szorítóban. Érdekes, a két híresség teljesen másképp emlékszik...

Nem békülnek!

Gondolhatnád, hogy két nap elteltével már enyhül a helyzet, de úgy tűnik, erre esély sincs! Rácz Jenő az rtl.hu-nak adott friss interjújában elárulta, miért.

Ezt Bence magának köszönheti. Én kifejezetten büszke voltam mindig arra, hogy őt ismerem, elmentem a műsoraiba is. Az elmúlt fél-egy évben, mióta a Sztárboxra készül, megváltozott. Nekem már az sem volt szimpatikus dolog, amit az ifjabb Schobert Norbi felé közvetített a meccsük előtt. Azt gondolom, hogy nem lehet úgy nekiállni egy sportküzdelemnek, hogy ő mindenkit le fog csücsültetni, meg kitalálja azt, hogy én kihívtam őt. Próbáltam mindezt figyelmen kívül hagyni, de nagyon nehéz volt ez az egész út idáig

– mondta a sztárséf, aki azt is hozzátette, hogy a műsorvezető találta ki, hogy ő azt terjesztette, meg akarja verni. Ez állítása szerint legalább akkora kamu, mint az, hogy nem olvasta el a rasszista üzenetek tartalmát, amiket kitett. Sőt, azt mondja, nem hangzott el olyasmi a ringben, mint amit Istenes Bence mond.

Rácz Jenő arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy miért nem fogadta el Istenes Bence bocsánatkérését:

Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért a Bencének nem tudom teljesen átérezni az őszinteségét. Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Túlságosan el vagyok fáradva ahhoz, hogy foglalkozzak ezekkel a dolgokkal. Két étterem mellett, a családom mellett, egy harmadik étterem mellett, amit nemsokára nyitok, én elfáradtam. Az elmúlt hat hónapban majdnem hét napot edzettem minden héten. Ehhez lelkileg már nincs erőm. Bármikor szívesen odaállok bárki elé, hogy azt mondjam: semmi gond és nem haragszom, de ehhez szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása. Azt akarom látni, hogy tényleg szeretné azt, hogy rendezzük a köztünk lévő feszültséget.

Via